1. Tom Clancy's Rainbow Six 3: Black Arrow (Xbox)

Tom Clancy's Rainbow Six 3: Black Arrow (Xbox)

Dit is mijn recensie over: Rainbow Six: Black Arrow

Gameplay: Het spel speelt lekker weg en heeft een makkelijke besturing. De bevelen die je kunt geven zoals o.a. Move en Cover zijn via de Xbox communicator te geven. Als je geen Xbox communicator hebt dan zijn de bevelen via een druk op de knop te geven. De besturing is bijna hetzelfde als de besturing van Halo en Halo 2. Met een druk op de knop kun je ook gewoon van wapen wisselen. Je speelt het spel door de ogen van de teamleader Domingo (Ding) Chavez.

Het verhaal: Je bent teamleader Domingo (Ding) Chavez. Je bent leider van team Rainbow. Een elite, anti-terreur team dat over de hele wereld het terrorisme gespuis opjaagt. Je hebt drie teammaten: Een Duitser genaamd: Dieter Webber, een Engelsman genaamd: Eddie Price en een Fransman genaamd: Louis Loiselle. Je staat onder leiding van John Clark. Deze man heeft al 20 jaar in het veld gewerkt en is tot commandant van Rainbow benoemd. Hij geeft coördineert de missies en activiteiten is via satellietverbinding verbonden met Chavez. Je begint in een metrostation in Engeland. Terroristen hebben het station bezet en gijzelaars genomen, waarschijnlijk is er ook een bom gepland in het station. Nadat je klaar bent met de missie word er beseft dat hier veel meer achter zit en leid het uiteindelijke tot wereldwijde proporties wanneer er informatie over het gebruik van kernwapens in het plaatje komt.

Actie: Rainbow Six: Black Arrow is een hele goede game met goede graphics en heel veel actie en kogels. De vijand is slim, dus je kunt niet zomaar in het niets gaan schieten zoals bij Black (Black is verder een heel goed spel hoor niks op te merken). Dit komt vooral dat je maar 4 streepjes in je levensbalk hebt en dat je het spel maar 3 keer kunt opslaan in een level. De levels zijn goed in elkaar gezet en zodra je denkt dat je klaar bent met een level zegt je opperbevelhebber (John Clark) dat er een complicatie is en dat er terroristisch gespuis jou kant op komt. Dit spel is absoluut niet voor bange schijters, want als je een keertje word beschoten en je kunt de vijand niet zien dan moet je met je hele team gaan en niet je team voor laten gaan, want eenmaal in het vizier en BANG voor je het weet ligt Eddie Price dood te bloeden. Je moet vooral goed opletten in open ruimtes zoals bijv. pleinen. Daar kunnen binnen een mum van tijd allemaal terroristen zitten en ben je omsingeld. Gelukkig zijn er nog altijd je teamleden om je hachje en hun eigen hachjes te kunnen redden.

Wapens: Altijd na de briefing krijg je het wapenmenu. Op dit menu heb heel arsenaal waaruit je kunt kiezen. Je kunt uit heel veel wapens kiezen. Van submachine guns tot machine geweren en van machine geweren tot dikke vette sniper rifles. Er is werkelijk genoeg om een kleine provincie ermee te kunnen veroveren. Naast de wapens heb je ook nog andere gadgets zoals: fraggrenates, flash bangs, claymore mines enz. Ook heb je de keuze of je een gasmasker wilt dragen. Dat is soms wel handig, want als je door een wolk met traangas heen moet zonder gasmasker is dat geen pretje. De wapens zijn geselecteerd uit verschillende merken zoals o.a. het Duitse merk Heckler en Koch, het Franse Famas enz.

A.I. (Artificial Intelligence)

De A.I. van de vijanden is gewoon recht toe recht aan heel erg goed verder niks op aan te merken.

Spraakcommado’s

Zoals ik eerder zei je kunt bevelen geven via je Xbox communicator. In de handleiding staat een hele lijst van spraakbevelen zoals bijv. : Open, breach en clear met dit bevel wordt er een mijn op de duur geplakt en na een paar seconden BANG de hele deur ligt aan flarden en jij en je mannen knallen de gedesoriënteerde mannen over hoop. Je hebt ook het bevel Cuff him met dit bevel arresteert een teamgenoot een vijand of stelt een gijzelaar veilig. Ik geef jullie nog 1 bevel en dat is Open, frag en clear. Je teamgenoten maken de deur open, gooien een granaat naar binnen en schieten de overlevenden overhoop.

Nou dit was mijn recensie van Rainbow Six: Black Arrow

Conclusie en beoordeling

None

Rainbow Six: Black Arrow is een hele goede game met heel spanning en actie. Het is spel speelt zich af in 2008, dus in de bijzijnde toekomst. Goede graphics, veel wapens en spraakcommando's zijn gewoon vet.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Heel veel actie en goede A.I.
  • Minpunten
  • Soms erg moeilijk en er mogen wat meer saveblocks in.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren