1. Tony Hawk's Underground 2 (NGC)

Tony Hawk's Underground 2 (NGC)

Na je spectaculaire avontuur op weg naar het pro-skaten in THUG 1, Kan je je weer gezellig gaan uitleven met THUG 2. Het begint natuurlijk niet zoals je een nieuw skate avontuur voorziet, toch als je Bam Margera kent. Tijdens dat je voor de buurt zit aan het showen, gaat een zwart busje ineens voor je staan. Waf!!! Recht met je neus tegen de zijdeur. 2 mannen met maskers pakken je op en gooien je in het busje. je verliest het bewustzijn.

Even een korte inleiding

Als je bijkomt, zit je langs een paar van de bekendste Skaters die er zijn. dat zijn onder andere Mike Vallelly, Eric Koston en... Eric. (bekend uit THUG 1, Pikte de start van je carriere in)Krijgt die broekschijter van een Eric een van de gemaskerde mannen voor zich, met cirkelzaag in de hand. En dit blijkt, jawel Bam Margera te zijn. Hij vertelt dat je als een van de vele pro's die bij je zitten, bent uitgekozen om mee te doen aan The World Destruction Tour. 2 Teams om de wereld, Skaten en vernieling(in goede en slechte zin) aanrichten. Wel? Wat kijk je naar mij? Go skate!!!

Op zijn Board de wereld rond

Zoals hierboven staat vertelt, ga je in 2 teams rond de wereld om vernieling aan te richten. Voor punten nog wel. Voor beelden onthoofden, 100punten. Voor een speciale gast te vinden 25punten. Dit gaat zo de hele tijd door. Natuurlijk gaat het niet zo zijn van: Level Complete, op naar de volgende. Je krijgt tussenfilmpjes te zien waar telkens iets anders gebeurd. dat kan gaan tot iemand een tennisbal in zijn kl*ten

schieten, die ligt er dan uit. Maar het kan ook zoiets als een teamstunt zijn. De omgeving is daarvoor speciaal uitgerust. Missies bestaan uit bv. van Huis naar huis een grote trick doen. Die huisen zijn zo aangepast dat het net op een skateramp lijkt. Gaat dat te snel voor je? Gebruik de speciale nieuwe aanpassing, genaamd Focus mode. Dit vertraagt de tijd tot 15 seconden, zodat je wat extra tijd hebt voor je trick.

CKY!!!

Wat is een Skategame zonder skatemuziek? Dat is zo gemakkelijk te antwoorden. geen game!!! Maar daar wordt hier ook aan gedacht. Er steekt muziek in van onder andere CKY en MT ft. Cool savas. De muziek gaat lekker hard op sommige momenten en wil je die volumeknop op zijn hoogste zetten. Van andere denk je dat ze misplaatst zijn in de game of wil je gewoon de muteknop opzetten. Dus een game met skatemuziek is al voor 50% een goede skategame.

Tag your Territory

Nog iets nieuws is Taggen. Je neemt een leeg vel en laat je fantasie goed werken.

Zo kom je op een tag die jouw stijl uitschreeuwt en te zien zal zijn in heel de stad. Dit komt goed van pas aangezien er nog een tagger is die zijn Identiteit goed verschuilt tijdens de game. deze tagt onder de naam ''SPAT''. Hij volgt je en je team naar elk land waar jullie naar toegaan en verpest de eens zo mooie muren waar jij had moeten taggen. je wraak is dan ook zoet als je zijn Tag overspuit met jouw tag.

hey, Tony, Move your ass!

Als je dacht allen dit skate avontuur in te gaan, heb je het mis. je krijgt bij elk land hulp door een door jouw uitgekozen pro. Hij heeft zelf missies die je zullen helpen meer punten te scoren voor je team. Om nog maar van de gasten die je moet vinden te zwijgen. Dat kan een imitator van Franklin zijn tot een jongen in een rolstoel. Zij hebben, net als jij, een unieke skatestijl. Zo zal dat joch in de rolstoel tijdens een manual vooruit kunnen gaan aan ongelofelijke snelheid. Maar daarmee verdien je jammer genoeg geen punten mee.

Ik grind er maar s vandoor, see ya!

Conclusie en beoordeling

Er is meer mis mee dan je denkt maar het is juist de bedoeling bij een Destruction tour. vandaar een meer dan begrijpelijk nummer.
7,7
Score
77
Score: 75
  • Pluspunten
  • Nieuwe mogelijkheden
  • Tony helpt je ook 's
  • leuke gameplay
  • Minpunten
  • Muziek is op sommige punten zwak
  • Bagger verhaal
  • Glitch(na 2 uur komt er iets raar)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren