1. Spider-Man Mysterio's Menace (GBA)

Spider-Man Mysterio's Menace (GBA)

Shit, gebeten!

Voor iedereen die de film heeft gezien, kent dit tafereel. de toekomstige Spiderman krijgt een beet van een, in een laberatorium ontwikkelde, superspin. Hij heeft last van de grote bult die er is verschenen. Zo langzamerhand ontwikkelen de webben in zijn armen zich. Hij geeft zich op voor een worstelwedstrijd, en gaat verkleed in een pak. Hij verzint een onnozele naam, die door de commentator wordt aangepast tot Spiderman. Het begint pas.....

Het verhaal

Dit was natuurlijk de film, laten we overgaan op de game. Je begint met een paar plaatjes van Spiders grootste vijand, Hammerhead. Dan kom je in het hoofdmenu. Kies New Game en de moeilijkheidsgraad. And let the game begin! Speel in verschillende levels, haal gegijzelden uit een Nachtclub overmeesterd door de maffia, en versla de ninja's voor de artifacts die ze gejat hebben uit een museum. Je begint in een fabriek, met allemaal figuren waar je tegen moet vechten. Dit zijn bijna altijd 3 figuren. Je hebt de sterke kerels, die je proberen dood te slaan. Je hebt de maffioso's, die met geweren op je schieten en tot slot heb je de ninja's, die met zwaarden je lastigvallen. Meestal kom je aan het einde van een level Hammerhead tegen, en moet je hem verslaan. Nu zul je misschien denken dat het een leuk spel is, maar al het negatieve heb ik nog niet verteld. Jammer aan deze game is de moeilijkheidsgraad. Zelfs als je op Superhero speelt, versla je de figuren nog blind met een kopje thee in je hand. Voor de gemiddelde gamer is deze game veel en veel te makkelijk. Als je hier moeite mee hebt, vraag je dan af of je wel zo'n goede gamer bent. Het kan natuurlijk zijn dat je 5 jaar bent, maar dan moet je nog de figuren makkelijk kunnen verslaan. De moeilijkheidsgraden verschillen trouwens ook niet veel van elkaar. Easy is bijna hetzelfde als Superhero, ze hebben er misschien wat meer characters bij in gestopt. Verder is de lengte van het spel niet echt goed. Ik deed er 5 uurtjes (!) over het spel uit te spelen. De hardcore-gamers zullen hier zo'n 3,5 uur mee zoet zijn. De rest van het negatieve komt eraan.

Conclusie.

Ja, we zijn nu al weer bij de conclusie. Over een game van 5 uurtjes valt ook niet veel te vertellen! Laten we beginnen met de gameplay. Deze is nog redelijk goed, op de moeilijkheid na dan. Je kan je webben afschieten, en iemand gevangen nemen. Ook kan je aan gebouwen slingeren. maar je blijft wel weer overal aan vast kleven, je kan nooit eens 1 gebouw overslaan. Dit is al de zoveelste keer dat ik het zeg, maar de moeilijkheid is toch echt beneden de maat. Laten we het hebben over de sound. Ik hoorde het al in het begin! Hele erge muziek. De hele tijd als er geslagen wordt, hoor je zo'n standaard slag. De muziek is in elk level anders, maar dat moet ook wel, met weinig levels. De sound is gewoonweg heel irritant onder het spelen.

De graphics zijn opzich wel goed, mooie strakke 2D en 3D afwisselende beelden. Dit is ook een van de weinige goede punten, want als ik doorga naar de Langdurigheid van de game..... Dit was echt bagger. Ik heb het spel ook nooit hoeven opslaan, en dat kunnen meer mensen zeggen. Dit is gewoon echt een heel slecht punt. De replay van het spel is wel goed, het is leuk de game nog een keer te pakken. Multiplayer functie bestaat, maar is nooit uitgetest door mij.

Gameplay 7

Sound 3,5

Graphics 6,5

Langdurigheid 4,5

Replay 6,5

Multiplayer ?

Eindcijfer 6

Conclusie en beoordeling

None

Dit was een matige game. Games horen veel langer te duren. Op sommige sites beoordelen ze het spel met een 8,5 , maar dat vind ik hem echt niet waard!
6
Score
60
Score: 60
 • Pluspunten
 • Goede gameplay
 • Groot aantal functies Spiderman
 • Minpunten
 • Kort spel
 • Stomme Sound
 • Te makkelijk

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Bij Wehkamp € 150…

  Ik skip 'm effe….weinig meerwaarde t.o.v. de DS

 • Heb geen DS, dus heel misschien dat ik hem nog eens haal. Maar mijn PSP hapt ook stof, dus ik weet niet of dat bij de DS hetzelfde zal zijn.

 • Ik bewaar mijn 1000 punten wel tot er echt iets interessants te koop is. De browser is wel aardig, maar hij komt niet in de buurt van de iPhone browser, zal hem dus weinig gaan gebruiken.

 • ik heb hem gister uitgebreid bestudeert, hij is veel chiller dan de ds lite, die camera is een leuke extra, maar voor de accu, en vooral het vele presiezere touchscreen wil ik er ook een, zelda en layton spelen zich veel beter op de dsi…  die dsi ware is ook chill, want dan kun je gewoon de spellen op je sd opslaan, denk hoe chill het bij pokemon dan wordt op pokemon over te zetten, of snel nog ff mario van de nes spelen voordat de trein komt,, dat vind ik vet, als Nintendo liefhebber :D

 • Allemaal geldklopperij die Nintendo. Ik heb een DS lite en daar blijft het heel lang bij hoop ik. Laten ze maar is met echt iets nieuws komen in plaats van steeds een paar extra functies >_<

 • handehelds zijn wat saai aan het worden voor het aanbod aan games….. koop een ipod touch!!!

 • sorry dubbelpost!

 • HIJ IS BINNEN :D yay echt vet!

 • chipkaart

 • hoe is wario ware????

 • Raoul64: hoe is wario ware????

  hij is wel leuk, aleen jammer dat als je een witte muur hebt en je blank bent hij het niet helemaal goed registreert omdat hij het op elkaar vind lijken ofzo……


 • Heeft voor mij tot nog toe weinig meerwaarde, ik laat deze voorlopig aan mij voorbij gaan.

 • Ik twijfel nog of ik 'm ga halen. Heb m'n oude DS verkocht, omdat ik er vrijwel nooit op speelde. Hoewel er nu een aantal interessante titels zijn verschenen (voor mij althans), weet ik niet of ik er nu wel geregeld op ga spelen.

 • vandaag release zag gister al bij dixons liggen!!!~??

 • Niet zo erg…  @Ferrarifreak

  Releases worden vaak niet nagevolgd, games en nu dus ook de DSi liggen vaak al eerder in de winkel.


 • Nou geweldig….

 • Is de DSi vandaag pas uit? Was gisteren bij de gameshop en daar was hij al te koop. Verbaasde mij er in eerste instantie over dat hij al in de vitrine stond, omdat ik had verwacht dat hij pas later dit jaar zou verschijnen. Vervolgens dacht ik dat ik mij had vergist en de DSi waarschijnlijk al langer te koop zou zijn. Maar nu blijkt dus dat hij pas sinds vandaag officieel te koop is. Overwoog hem gisteren nog te kopen. Heb mijn Lite een half jaar terug verkocht omdat ik er te weinig op speelde. Was mijn vriendin toen niet zo blij mee. Misschien van m'n vakantiegeld volgende maand toch maar halen…  Waar ik wel benieuwd naar ben: De DSi heeft toch een browser die verbinding maakt via wifi? Maar is er ook een mogelijkheid om hem net als mijn netbook te koppelen aan mijn PDA zodat ik overal onderweg kan browsen?

 • ik heb m ook binnen en binnen een mum zit je op internet!.

  de dsi ligt beter in de hand (robuuster) de menu's zijn gebruiksvriendelijker en het is allemaal beter en mooier :)

 • Bij mij gaat de Dsi er nog niet zo snel komen denk ik :')

  M'n oude DS werkt nog perfect.

 • Ik haal hem waarschijnlijk met m'n verjaardag. Ik vraag toch geld. :) Had alleen gehoopt op een snelle release van Mario & Luigi. 3 :(

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren