1. Trackmania Sunrise aangekondigd

Trackmania Sunrise aangekondigd

Digital Jesters heeft een uitbreiding voor Trackmania aangekondigd met de naam Sunrise. In Trackmania Sunrise zal de snelheid nog wat hoger liggen, zo kun je nu ook je auto besturen als je in de lucht vliegt. Verder zitten er nieuwe modi in zoals Platform en Crazy en is het mogelijk om eigen karakter en auto skins te maken.

Trackmania Sunrise moet in het eerste kwartaal van 2005 in de winkels liggen. De eerste tien screenshots zijn hier te vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Cewl spel, en VETTE omgevingen bij de screens!

  • ik heb een demo van trackmania ram vet spel alleen zou het nooit kopen.

  • Wauw hé, wat ziet dat er strak uit. Heb ik echt nooit van gehoord, maar die screens mogen er zeker zijn. Alleen jammer dat er geen bestuurders in de auto's zitten, haha.

  • dat viel mij ook al op, maar de screens zien er heel erg goed uit, ik heb nog nooit eerder van dit spel gehoord, maar zou het zeker wel is een keer willen spelen

  • Keb de demo gespeeld en binnenkort krijg ik het hele spel, de demo was wel vet (mijn mening), je moet zelf een track bouwen met bouwstukken (rechte baan, bocht links etc.) en dan moet je et binnen een bepaalde tijd de baan uitracen

  • deze game ownt zeker de demo is ook ram vet en de tracks pas.

  • Trackmania die al een tijdje uit is zag er eigenlijk niet uit, maar was erg leuk om te spelen. Nu er ook nog eens mooie graphics bij komen word het helemaal leuk. Beetje baan bouwe, publiceren en online tegen elkaar racen :) kickass! Brengt me weer helemaal terug in de tijd van Stunts e.d. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren