1. Ninja Gaiden (Xbox)

Ninja Gaiden (Xbox)

Ninja gaiden.

Origineel een 1 on 1 combat spel uit 1988 zoals tekken en al die andere shit. een jaar later kwam nintendo met een 2d spel met een verhaal als hoofdpersoon Ryu hayabusa. Ryu word bekend in de game wereld en word gebruikt in onderandere de dead or alive serie. nu inmiddels op de xbox met een nieuw verhaal nieuwe graphics en nieuwe personen.

Gameplay.

Moeilijk. dat is wat ik wil zeggen erg moeilijk maar makkelijk te leren.

veel combo's maar als je gewoon maar ergens opdrukt lukt het ook nog wel eens. het gaat erg snel allemaal je loopt aardig snel acties zijn snel bewegingen zijn snel. het duurt soms wat lang omdat het moeilijk is je moet bijna superman zijn om het zonder problemen uit te kunnen spelen. dit maakt het voor sommigen saai maar voor de liefhebers zeker weten leuk.

kwaliteit.

Goeie graphics er word veel van je xbox gevraagt met dit spel. ook goeie sound maar tegelijker tijd wel een paar fouten. ik kwam in een stadsmuur vast te zitten ik kon niet meer weg komen dit was ook zo in het eerste gevecht tegen Doku. het is een egte adventure game dat merk je zeker wel nadat je het eerste level voltooid hebt.

Wapens.

Er zijn veel wapen te vinden en dan heb ik het niet alleen over swords en nunchaku's nee, maar ook over pijl en boog werpsterren messen met bom. alles wat een ninja zich maar wil wensen. De wapens zijn up te graden in de winkel in het spel zo worden zo steeds sterken en leuker om te gebruiken. De moves van alle wapens worden ook nog eens super vet gemaakt door de acrobatische bewegingen van Ryu die zelf voor de beste acrobaat van de wereld onmogelijk zijn.

Het verhaal.

Ryu Hayabusa woont in een dorpje dat een ninja clan vormt. De Hayabusa clan. Dit word Verwoest door een kwaadaardig monster Doku hij is in het bezit van de Dark dragon blade dit maakt hem oppermachig.Ryu hayabusa is ook in het bezit van een machtig wapen de dragon blade. Als je het spel speelt kom je er achter dat deze twee zwaarden met hun krachten verbanden met elkaar hebben. verder wil Ryu als wraak zich wreken op Doku en zijn kwaadaardig wereldje.

Conclusie en beoordeling

None

LEUK SPEL!!!!!!
9,3
Score
93
Score: 95
  • Pluspunten
  • graphics geluid
  • snelheid en soepelheid van gameplay
  • de uitdaging
  • Minpunten
  • moeilijk

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren