1. Club Football 2005 (Xbox)

Club Football 2005 (Xbox)

INTRO - Ooit al eens gedroomd om voledig achter één team te staan. Ze door zware tijden te brengen, spelers kopen? Zoiets wil Club Football brengen, alleen doen ze dat volgens vele niet goed...

TEAM - Sommige mensen vinden dit spel dom omdat je maar één club kan coachen. Maar als ik hoorde dat dit spel uit kwam, dacht ik wel heel wat anders. Ik dacht zo: Tja, je kan ook eens een spel uitbrengen waar je maar met één ploeg kan spelen, maar grote opties geven bij die ene club. "Misschien kun je dan wel technise directeurs aan nemen ofzo. Maar wat ik dacht, was dus niet juist.

GEEN GROTE OPTIES - Er waren dus geen grote opties, en dat was wel heel jammer. Ik kocht de versie van Ajax. Ik moet wel zeggen dat het een heel goed introfilmpje was! Maar dat was ook het enige goede... Je kon kiezen uit een top competitie (met alle grote clubs) of de landscompetitie.Ik koos voor de landscompetitie. Ik zat al te denken aan wie ik ging kopen, maar uiteindelijk bleek dat je zelf geen spelers kunt kopen!!!!

GAMEPLAY - Dan ging ik er maar van uit dat de gamelay in de wedstrijden wel heel goed zo zijn, dus starte ik maar me'n eerste wedstrijd. Wel heel goed is het commentaar! Aan het begin zij de commentator het woord Ajax en PSV. Wat je niet kunt zeggen in de fifa reeks. Hij heefde ook wat informatie over de teactiek van beide ploegen.

POTJE VOETBAL - De scheidsrechter fluite op zijn fluitje en de wedstrijd begon. Heel jammer vond ik dan tackelen en schieten niet de zelfde toesten zijn als in de andere voetbalspellen. Daar had ik meteen heel veel last van. Dus verloor ik met 0-8........ Oja, de gameplay dan, die was ik helemaal vergeten, want die was echt barslecht!

CONCLUSIE - NIET KOPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Conclusie en beoordeling

NIET KOPEN!
3,7
Score
37
Score: 35
  • Pluspunten
  • goed commentaar
  • Minpunten
  • geen transfermarkt
  • niet dezelfde toeten als in andere voetbalspellen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren