1. Aanmelden voor World of Warcraft betatest vandaag

Aanmelden voor World of Warcraft betatest vandaag

Het aanmelden voor de Europese betatest van World of Warcraft is vandaag begonnen. Mensen die zich willen aanmelden moet achtien jaar of ouder zijn. Mensen tussen de dertien en zeventien jaar hebben toestemming van hun ouders nodig. Daarnaast moet je Frans, Duits of Engels kunnen spreken.

Als jij aan deze eisen voldoet kun je hier het aanmeldingsformulier vinden. Blizzard zal dan contact met je opnemen door middel van een email als je uitgekozen wordt. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik was toch aardig verslaafd vroeger aan Warcraft 2, en soms zie ik hem nog eens in de budget bakken liggen, maar ik ben bang dat hij me dan zwaar tegenvalt, grafisch enzo….heeft iemand hier ervaring mee??

 • ehm WoW is geen opvolger van Warcraft 2 dat is Warcraft 3 al en dat is zeker geen tegenvaler. World of Warcraft is een Multi Massive Online Role Playing Game en dus te vergelijken met Everquest, LineAge enz. Je hoeft dus nie bang te zijn dat deze tegenvalt het is een heel ander soort game alleen in het universum van Warcraft. En het lijkt mij een van de beste MMORPG's ooit te worden

 • Ja, dat weet ik ook wel, maar ik zou graag warcraft2 nog eens weer spelen, dat bedoelde ik

 • Mwa, denk dat Warcraft 2 flink zal tegenvallen. Kun je Warcraft 3 niet ergens vandaan halen voor een budget prijs want die vind ik nog steeds vet (vooral op lanparty's)

 • Ik heb nog een Warcraft 2 BattleNet. Edition liggen, ik heb hem geinstalleerd, gespeeld, computer afgegooid damn het was veelste te moeilijk,saai,eentonige,geen heroes. Geef mij maar Warcraft 3 TFT

  Dit word de 1e echte mmorpg waar voor ik ga vertalen! Deze game word zo meesterlijk. Heeft iemand al wat info over de betalings mogelijkheden van WoW?

 • Ja maar het zal je geloof ik wel geld gaan kosten…?

 • Wat gaat geld kosten?  Als je 't over de betatest hebt, tuurlijk niet.

 • Volgens mij kan je behalve via creditcard nu ook via telefoon betalen, Niels T. En er zullen vast nog wel meer mogelijkheden komen maar volgens mij gaan ze nu niet alleen uit van het creditcard systeem.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren