1. Acclaim raakt licenties Turok en Major League kwijt

Acclaim raakt licenties Turok en Major League kwijt

Acclaim is twee licenties kwijt geraakt vanwege de financiële problemen. Turok is de eerste licentie. De licentie is niet veel meer waard vanwege het spel Turok: Evolution. Het spel verkocht niet goed genoeg waardoor de licentie bijna waardeloos is. De licentie ligt op dit moment bij Classic Media.

Een andere belangrijke licentie is de Major League licentie. Hoewel de All-Star Baseball serie niet echt populair is in Europa, verkoopt het spel goed in Amerika. Acclaim kan in de volgende All-Star Baseball spellen geen echte namen meer gebruiken.

Dankzij de negatieve berichten zakt het aandeel verder weg. Dankzij dit nieuws is het aandeel Acclaim Entertainment, Inc. ruim twintig procent gedaald naar 0.26 dollar. Tien maanden geleden had het aandeel nog een waarde van 1.20 dollar. De toekomst ziet er slecht uit voor Acclaim.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Haha en dan bitchen dat Nintendo slecht voor hun was :P maarja boeiende spellen maakte ze de laatste tijd toch niet echt meer. No big loss.

 • Is toch niet zomaar bitchen ze zijn veel geld kwijt geraakt door de Game Cube.

 • Juiced leek me wel een aardige titel te worden. hopelijk kan een andere publisher hierop inspringen. Daarnaast is Burnout 3 niet in hun handen meer… Beter EA dan dat het bedrijf failliet gaat….

 • Bullshit, als ze goeie games hadden gemaakt, hadden die titels ook op de GameCube wel goed verkocht. Maar als je de markt vervuild met games als Turok, BMXXX en van die gare worstelgames kan je erop wachten dat je in de shit komt.  Vroeger was Acclaim wel ok, met spellen als Wizards&Wariors en The Simpsons, maar wat ze tegenwoordig laten zien (op Agressive Inline na) kon ik niet vrolijk van worden.

 • Waar staat dan dat Juiced niet meer in ontwikkeling is?

 • Juiced brengen ze nog gewoon uit hoor.

 • Tja krijg je er van als je crap maakt en dan zegt dat het komt door de Gamecube! Maar het is natuurlijk wel grappig gaan ze helemaal 3rd party eerst waren ze ook wel 3rd party maar kwamen hun games meestal exclusief op een Nintendo en nu gaan ze falliet! Kijk soms kun je beter je concentreren op een product voor 1 systeem en zo het onderste uit de kan te halen dab op meerdere en dan alleen maar crap brengen, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaag Acclaim ik heb veel plezier gehad aan NBA Jam, Extreme G &2, turok & 2, Shadowman

 • idd, zo boeiend was 't meeste van Acclaim idd niet.

 • ach bij alle bedrijven dalen de verkopen  op 1 na natuurlijk

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren