1. Bekijk uitgebreide gameplay van The Witcher 3 op Switch

Bekijk uitgebreide gameplay van The Witcher 3 op Switch

Game komt op 15 oktober uit

In een nieuwe video van Nintendo is ongeveer 25 minuten aan gameplay van The Witcher 3: Wild Hunt op Switch te zien.

De beelden tonen de game in handheldmodus. Gedurende Gamescom zet Nintendo diverse aankomende Switch-games in de spotlight, waaronder dus The Witcher 3. In de video zijn diverse natuurgebieden en grote steden te zien.

Eerder deze week werd aangekondigd dat The Witcher 3: Wild Hunt op 15 oktober voor de Switch verschijnt. De Complete Edition bevat de basisgame en de diverse uitbreidingen die voor het spel zijn verschenen. De game verscheen oorspronkelijk in 2016 op pc, PlayStation 4 en Xbox One en is een van de meest geprezen openwereldgames van deze generatie. In het spel verkennen spelers met Geralt of Rivia een fantasievolle, middeleeuwse spelwereld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • het is te doen, maar dan liever docked. Dit ziet er slowmotion uit…
 • Ik kan mijn nog heugen dat mijn reguliere PS4 destijds wel eens moeite had met een volle inventory. Ben erg benieuwd hoe de Switch hier tegenop gewassen is.
  Komt deze game overigens ook gelijk met de uitbreidingen?
 • @AWESOMEDUDE3

  Ja, het is een alles-in-1 pakket.
 • @Piet S.
  Prima deal dus!
 • Hmm valt mij eerlijk gezegd niet tegen hoor. Hopelijk is de optimalisatie een beetje voor elkaar. Liever een wat minder mooie game die lekker speelt dan een prachtig ogend hakkel en framedrop festijn.
 • Ziet er niet zo mooi uit als op PS4, maar wel knap dat ze dit redelijk mooi draaiende hebben op de Switch. Mooi nieuws voor diegene die Witcher 3 on-the-go willen. Verder helaas niks voor mij. Hou hier niet van.
 • @Newgamessuck

  Heb je de game of een game binnen deze franchise wel eens gespeeld? Ik snap dat met name het derde deel behoorlijk overweldigend kan zijn, maar toch schuilt er heel veel goud in vooral de kleinere quests die los van de verhaallijn staan. Of zijn RPG's sowieso niet je ding?
 • @benjaminben

  Te grote overweldige games zijn sowieso niet echt mijn ding. Ik hou meer van simpele maar uitdagende games die makkelijk in korte speelsessies te spelen zijn en je na je speelsessie weer snel je hoofd kunt legen. Zoals een mario maker, celeste etc…Komt ook vooral door tijdsgebrek.

  Heel af en toe als er iets groots aankomt zoals een nieuwe Zelda of een GTA wil ik wel eens een uitzondering maken. Ik kan genieten van RPG's maar liever begin ik er niet aan omdat het zoveel tijd kost. Nu geniet ik bijvoorbeeld van Fire emblem 3 houses, maar baal wel dat ik er zoveel tijd aan kwijt ben (zelf niet gekocht, maar mijn game sharing maat. Zou het zelf niet zo snel uitkiezen). Ook blijft deze game in je hoofd na je speelsessie.

  Klinkt simpel, maar door mijn drukke leven speel ik liever games zonder te zwaar verhaal, maar wel grote gameplay uitdaging die vooral leuk is om te spelen. Cutscenes vind ik zonde van mijn tijd.
 • @Newgamessuck
  Ik snap je wel hoor. Ik heb RDR2 hier ook nog onaangeraakt in de kast liggen. Die game is zo groots en zo uitgebreid, dat ik er gewoon niet aan durf te beginnen. Ik speel nu net als jij liever games die wat lineair en korter van stof zijn. De grote open werelden trekken mij niet meer zo. Het was dat the Witcher zo'n toffe setting had en ik het meer lineaire deel 2 had gespeeld, dat ik deze game een kans heb gegeven. De spelwereld is zo gaaf dat ik er geen moment spijt van gehad heb. Maar was hij nu uitgekomen, dan weet ik niet of ik hem had opgepakt. Horizon ligt ook nog stof te happen in mijn backlog.
 • Ik denk dat als ik dit spel ooit zou kopen, dat ik m voor de ps4 haal. Tenzij iedereen straks echt helemaal laaiend is.

  Maar mijn interesse in dit spel is op het moment nog vrij minimaal. Er komen ongeveer twee miljoen andere vette games uit komende maanden.
 • Ik ga de game wel halen denk ik rond de feestdagen.
 • Beetje een downgrade, maar de gameplay is hetzelfde.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren