1. Everybody's Golf (PSP)

Everybody's Golf (PSP)

Everybody`s Golf

Golf!?! Dat dacht ik toen m`n oom deze game maar bleef prijzen. Maar het was terecht, Everybody`s Golf is een verslavende en vette game waar je niet van af kan blijven.

-De Gameplay.

Het spel is makkelijk te spelen en je krijgt het snel onder de knie. Je speelt op een heel logische manier waarbij je eerst mikt een daarna de kracht van je slag instelt. De kracht van je kracht instellen werkt heel simpel: je drukt en het balkje gaat lopen op de goede snelheid stop je het balkje en het balkje begint terug te lopen. Als het balkje een bepaalde streep bereikt druk je weer. Simpel toch? In ieder geval te vroeg of te laat drukken betekent een slechte slag.

-De Modi

wat betreft de Modi is er weinig keuze:

Career: hierbij kun je door wedstrijden te winnen items vrijspelen. Deze items variëren, van professionele clubs tot leuke petjes om de poppetjes mee te versieren. Je kan bij sommige wedstrijden een ster verdienen en wanneer je een bepaalt aantal sterren heb zul je een nieuw niveau bereiken.

Training: dit spreekt voor zich, je kunt in deze mode je slagen over doen als ze slecht zijn en je kunt bepaalde dingen oefenen. Eigenlijk vind ik deze mode overdreven want je kan direct zonder enige vorm van oefening aan de career beginnen.

Puttgolf: dit is een leuke mode waarin je door zo moeilijk mogelijke putt`s (de bal in het daarvoor bedoelde gaatje slaan) punten kan verdienen en ook items kan verdienen dit wordt steeds moeilijker maar het blijft leuk.

-De Banen

Behalve Items kan je ook verschillende nieuwe banen vrijspelen. Deze worden stuk voor stuk moeilijker. Ze bevinden zich ieder in een bepaalde omgeving. Van de Alpen tot midden in een woestijn met piramides niet is te gek. Het blijft leuk om de banen steeds opnieuw te spelen ook al zijn er maar zes vrij te spelen.

-De Golfers

Je kunt uit een hele rits vrij te spelen poppetjes kiezen als je aan een wedstrijd wil beginnen. Deze zijn dan ook ieder weer aan te kleden met de leukste kleertjes en de beste clubs. Hoe vaker je met een persoontje speelt hoe meer waardering hij of zij krijgt. Het is op zichzelf al heel leuk om wat tijd vrij te maken om al je personages zo gaaf mogelijk aan te kleden.

-De Graphics

de graphics zijn niet al te super als je ze vergelijkt met andere PSP games. Toch heb ik er geen last van gehad tijdens het spelen van het spel.

Conclusie en beoordeling

None

Een leuk en verslavend spel wat je uren kan spelen maar ook even snel tussendoor kan doen.
8,3
Score
83
Score: 85
  • Pluspunten
  • De makkelijke gameplay
  • De Career
  • Het zal nooit gaan vervelen
  • Minpunten
  • De graphics
  • De weinige Modi

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren