1. Cold Winter (PS2)

Cold Winter (PS2)

Andrew Sterling een m16 agent die in China is gevangen genomen wacht op zijn exucutie op oudejaarsdag tot dat zijn vriendin Kim hem komt redden. Nadat hij uit de gevangenis is ontsnapt moet hij een terrorist zien tegen te houden en zo begint zijn missie...

grafics

De grafics zien er goed uit. Als je net een vijand heb gedood kan je nog even een heel magazijn kogels in hem schieten en er ligt een hele grootte bloedplas in de gang wat er eigenlijk wel mooi uit zie. Maar zeker de tussenfilmpjes zien er prachtig en net echt uit.

story

Je begint dus in de gevangenis waar Kim je komt redden. Je moet spullen combineren die je gevonden heb of die je uit de zakken heb gehaald van een gedode bewaker. Het combineren is wel makkelijk je moet gewoon op select drukken en bijvoorbeeld een stukje kleren van de gedode bewaker in een flesje doet wat benzine in , aansteken en je heb een monotov cocktail. Je kan ook pick locks maken om in kasten of in kamers te komen die op slot zijn. Je kan ook bijvoorbeeld (alleen in singleplayer jammer genoeg niet bij multiplayer) tafels bedden stoelen om te gooien om er achter te kunnen schuilen maar denk niet dat je de enige ben want de computer kan het ook. Maar je kan ook natuurlijk die tafel oppakken en tegen je tegenstander te gooien. Voor de rest speelt het spel wel makkelijk maar niet getreurd als je hem heb uitgespeeld unlock je een nieuwe moeilijksgraad en zijn de vijanden een stuk lastiger.

multiplayer

De multiplayer opties kan je met zijn 2en (of 4en als je een multitap heb) veel lol mee hebben. Je kan ook maar met ze 4en in een map bijvoorbeeld als je in je 1tje ga 3 bots of met zijn 2en maar 2 bots dat is wel jammer. Je hebt natuurlijk deathmatch last men standing domination en een geheel nieuw spel dat je niet in andere shooters zie "head match". Er ligt een hoofd van een man in het midden van het level en die moet je zo snel mogelijk pakken. Als je het hoofd heb heb je hem gewoon in je handen dus je kunt niet schieten maar je kan er wel mee slaan. Een minpunt van de multiplayer is als je rondloop in het level dat je pijltjes op je scherm ziet die aangeven waar je vijanden lopen dus aan smoke grenades heb je eigenlijk niks , als je je verstopt hebben ze je zo gevonden , doe je bijvoorbeeld headmatch of flag tag kan je je niet verstoppen met je flag of head. Een andere minpunt is ook , als je multiplayer doe , als je spring of je schiet m Je kunt ook natuurlijk online spelen met maximaal 16 andere spelers.

Conclusie en beoordeling

None

Het is wel een leuke shooter maar als je echt een leuke shooter wil dan zou ik eerder gaan voor battlefield 2
7
Score
70
Score: 70
 • Pluspunten
 • mooie tussenfilmpjes
 • leuke multiplayer games
 • Minpunten
 • niet veel anders dan andere shooters
 • De pijltjes bij multiplayer die aangeven waar je tegenstander is

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • En gelijk hebben ze. Ik ruik een rechtzaak

 • ach de game boeide me toch geen ene reet :P

 • lol

 • tja het is ook niet erg netjes

 • Ach ik heb toch alle drie de systemen nu, laat maar komen

 • Boos op Atari mogen ze zijn naar mijn mening.

 • Wel wrang voor Terminal Reality, het zou wel eens kunnen dat ze een pak verkopen missen door het tijdelijk exclusief worden van deze game. Stel je maar eens voor dat Ghostbusters op de andere platformen in het eindejaar tussen alle toppers uitkomt.

 • Ik vind het ook wel jammer dat ie nu tijdelijk exclusief naar SONY gaat. Ik had hem best willen aanschaffen, maar dat gaat nu niet.

 • En gelijk hebben ze. Ik ruik een rechtzaak  Huh wat waarom? Wat is er dan niet volgens het boekje gegaan bij deze game?  Wel wrang voor Terminal Reality, het zou wel eens kunnen dat ze een pak verkopen missen door het tijdelijk exclusief worden van deze game. Stel je maar eens voor dat Ghostbusters op de andere platformen in het eindejaar tussen alle toppers uitkomt.  Normale gang van zaken is dat de uitgever betaalt voor de ontwikkeling van een game, zodat de ontwikkelaar uit de kosten komt. Winst uit verkopen is normaliter voor de uitgever.  Lijkt mij meer wat Snake zegt, dat ze boos mogen zijn op Atari. Die heeft het hele zaakje weer doorverkocht aan Sony? • Begrijpelijk dat ze boos zijn, de europese verkopen voor de niet-sony platformen gaan gewoon kelderen door deze deal.

 • Sony is stom

 • Wat kan sony er nou aan doen dat de twee vorige uitgevers afhaakte??

 • Dat klanten afhaken, dat is nu precies wat Sony wil. Die wil Playstation 3 promoten en als uitgever kun je dat best zo aanpakken.  Nu maar hopen dat het een goeje game is!

 • Meccorr heeft gelijk,

  Srebseig, lol en je denk dat ze psp achter zig laten?

 • ja daar komen gewoon problemen van.

  als de game maar gewoon uitkomt hoor je mij niet klagen.

 • @Srebseig  Alsof mensen voor deze game een ps3 gaan kopen…

 • Ik begrijp de boosheid wel. Maar als mensen deze game willen hebben, wachten ze daar best wel even op.

 • Als Sony ze zo behandelt hoeven ze niet te verwachten ze daar lang blijven

 • @Snake NL  En voor mij mogen ze ook boos zijn op Sony maar de reden weet je al (had ik in het vorige ghostbuster berichtje al gezet). Ook zo makelijk om alleen Atari aan te wijzen als schuldigen (al zijn ze wel de grootste schuldigen) maar Sony is ook geen engeltje.  \"Daarnaast is het voor de klant ook niet fijn, aldus de ontwikkelaar. Het bedrijf denkt dat de klanten namelijk best kunnen afhaken wanneer ze langer op de game moeten wachten dan oorspronkelijk de bedoeling was.\"  Dus Sony heeft schijt aan deze ontwikelaar die geen eens eigen inbreng hebben. Sony heeft een tijdelijke exclusive (die geen eens bekend stond als exclusive, tot nu toe), strijkt weer extra geld op. Klanten voor de andere systemen moeten dus wachten, kunnen dus afhaken en zo heeft deze ontwikelaar dus grote kans inkomsten mis te lopen. Atari vang lekker extra geld van Sony dus deze ontwikelaar is dus zwaar genaaid door Atari en Sony…die lachend de middelvinger opsteken naar deze ontwikelaar.  Nou als Microsoft of Nintendo dit zou doen dan hadden we het wel gehoord hier op de frontpage.  Ik heb geen PS3 maar wel een ps2 en een xbox360 en een Wii om effe duidelijk te maken dat ik geen fanboy ben. Blijkbar moet je dit effe aangeven voordat je weer gezeik naar je hoofd krijgt.  @odi et amo  \"Huh wat waarom? Wat is er dan niet volgens het boekje gegaan bij deze game?\"  Niks, helemaal niks (sarsacme ten top hier). Alleen worden er smerige zaken gedaan waarbij Atari en Sony zich weer van hun (kuch kuch) beste kant laten zien. Zie mijn tekst hier boven maar. • ^ Ja dat is waar, maar sony heeft er toch ook voor betaald?

  Het zal altijd wel zo blijven, als sony iets opkoopt zijn de mensen met een xbox niet blij, als microsoft het doet, zijn de mensen met een ps3 boos.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren