1. Peter Jackson's King Kong (PSP)

Peter Jackson's King Kong (PSP)

Na het spelen van een demo van King Kong op de PS2 was ik gelijk verliefd geworden op het spel. Ik dacht laat ik die kopen, en wel voor op de PSP want daar heb ik noch maar1 game voor. Ik kwam in de winkel en zag daar King Kong en GTA LCS naast elkaar liggen en dus moest ik kiezen.

Ik koos maar voor King Kong, had ik dat maar nooit gedaan.

ik stopte de game erin en moest ff wachten voordat het geladen was het menu zag er aardig uit en ik begon te spelen. Ik zag meteen dat het niet zoals op de PS2 was. Dat had ik ook wel kunnen verwachten maar jah.

Ik strandde op het strand en de besturing was wel aardig maar toch ff wennen. ik liep na wat gevochten te hebben met reuze krabben de grot in

waar het me gelijk opviel dat ik voor de helft door de muur liep ok dat kan gebeuren. Verder in de game kwam ik er achter dat het spel vol met Bugs zat en daar erger ik me wel eens aan vooral als het er heeel veel zijn. Zo liep ik met Jack alweer -.-' door een grot ik kreeg zowat een hartverlamming van het schrikken verschijnt er opeens een gigantische 1000 poter voor me. Ik doe een stap achteruit en opeens is het lieve beestje weg. Ik doe weer een stap vooruit en het beestje staat er weer en ik gooie een speer die natuurlijk mist.

Maar ok nu ff overschakelen naar Kong zelf want daar draait het om toch?

Jah daar moet het om draaien al zijn de meeste levels tocht met Jack en dat is jammer. als Kong heb je wel vette moves en kan je goed vechten en zijn er niet zo veel bugs als bij Jack tenminste niet in de jungle de enigste die ik kon ontdekken was dat ik over het lava moest en er in viel en gewoon door kon lopen. Ik kom doormiddel van een cutscene die niet meer dan 20 seconden duurt in de stadt. ow ik wenste dat ik van die stad een screenshot kon nemen. En van de politie auto's die door de lucht zweefden i.p.v op de weg rijden zo kon je ze dan ook gemakkelijk uit de lucht plukken. Ook de besturing in de stad is shit. Je kon in de jungle gewoon over de muren lopen maar dat kan in de stad alleen op plekken die er voor zijn bestemd ook hier loop je door de muren heen. De checkpoints in het spel zijn wel goed geregeld niet dat er zo veel zijn per level nee want je hebt er maar 1 per level nodig want zo kort zijn de level en er zijn er maar vijftien "korte" levels. 5 keer 60 is 300 minuten 300 minuten gedeeld door 15 levels is een 20 minuten per level toch niet zo lang volgens mijn zeggen. Ook het eind bovenaan de toren is te snel ik heb noch steeds medelijden met onze King :P.Na de 5 uur heb ik ook het spel terug gebracht met het smoesje mijn moeder vond hem niet goed. De meer spelerstand bestaad niet eens als je een spel benut dan ook alles wat zo'n apparaat kan.

Conclusie en beoordeling

None

Dus de conclusie is koop nooit van je leven king kong voor de psp want je word genaaid kies liever een ander spel.
3,7
Score
37
Score: 35
  • Pluspunten
  • king kong zijn en Jack
  • Minpunten
  • speelduur
  • enorme bugs
  • enz.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren