1. Tony Hawk Underground (NGC)

Tony Hawk Underground (NGC)

De Tony Hawk's Pro skater reeks was afgelopen en Neversoft kwam weer met de underground reeks. Die begint met Tony Hawk's Underground! Goed of niet goed? Dat weet je gauw genoeg!

Het spel heeft een aantal modes zoals Story Mode, Multiplayer, Create a Skater, Deck, park en goal. Ook natuurlijk de mode's zoals Options enzo. Maar laat ik maar beginnen met Story mode:

Het spel begint in een klein stadje, waar je nog een onbekende skater bent. Al snel moet je missie's gaan halen om verder in het spel te komen. Dit kan je doen door naar een persoon te lopen met een sterretje boven zijn hoofd. Die geeft je uitleg en hij start de missie. Na een aantal opdrachten gehaald te hebben kan je naar het volgende level. Dit is Manhattan, zo gaat het erg lang door en je komt veel levels tegen.. De speelduur is best langg en je zal er erg veel plezier aan beleven. Soms komt het spel wel wat onrealistisch over met die hoge jumps en Mctwists.. Dit spel zal dna ook wat minder zijn voor de mensen gaan die het echt graag realistisch willen zien. Aan het begin van Story Mode kan je ook wat leuke dingen doen zoals een karakter maken en je board mooi maken. Het spel is erg leuk en dce graphics vind ik goed genoeg. Ik vind dit spel wel gaaf en ik heb wel uren plezier aan de story mode beleeft! Ik vind ook de tricks lekker werken en zo gaat alles perfect 1 dagje oefenen en je hebt het grotendeels onder de knie! Zoals je met B flip tricks kan uitvoeren en met X Grab tricks en als laatste de Y waarmee je Grind en lips kan doen.. De multiplayer mode is ook erg leuk, maar wel beperkt. Je hebt modes zoasl Trick Attack waar je binnen een aantal minuten de hoogste score moet krijgen, dan heb je nog Score Challenge hier moet je hetzelfde doen als Trick Attack, maar de max score hale. Dan heb je Combo Mambo waarbij je de hoogste combo moet maken binnen een aantal minuten. Slap! is ook nog een mode hierbij moet je je tegenstander zo vaak mogelijk slaan, wie het meest slaat wint. Dan heb je King of the Hill je moet dan een kroon opzoeken ergens en hem zo lang mogelijk ophouden met Graffiti moet je stunts op een aantal pipes en balken doen zodat ze in jouw kleur veranderen! Wie de meeste objecten heeft wint. Dan is er nog firefightals je een impsossible of een pop-shove it doet komt er een vuurbal uit je skateboard, schiet je tegenstander zo vaak mogelijk neer. Dan is ook Horse waar je om de beurt een steeds hogere score dan elkaar moet halen heb je dat niet? Dan krijg je de H van Horse. En als laatste Free Skate waar je gewoon zonder tijd kan skaten.. Dus multiplayer is erg leuk maar als je het te veel doet gaat het vanzelf vervelen! Ook heb je Create a Board, Trick, Goal en park. Dit zijn ook erg leuke mode's.. Bij Create a Park kan je veel objecten kiezen en jouw eigen skatepark maken. Daarna kan je erin skaten. Bij Create a Board kan je door een mengeling van graffti de mooiste dingen maken en bij Trick en Goal kan je Tricks bedenken door ze te bedenken en bij goal Een eigen opdracht. Erg leuk!

Als een beetje afzeidige dingen is de muziek ook erg goed. In het menu heb je een hele lijst met muziek waar je kan instellen wat je wilt horen voor muziek. De Gameplay is ook erg lekker en je kan er lang mee spelen. Tijdens het spelen werd ik asf en toe een beetje gek van lukt het nou weer niet! Maar na het halen word je altijd beloont met ene leuk nieuw level. Als je de game uitspeelt komen er een aantal karakters vrij en ook een level met een rock tribune er op, hier kan je nog wat leuke dingen doen enzo. Een erg goede game dus! Voor de nadelen kijk maar onder.

Ik kan tegen kritiek want dit is pas mijn 2e poging.. As je kritiek hebt geef dan pls wel wat tips.

Conclusie en beoordeling

None

Ik vind Tony Hawk Underground erg leuk! De Story Mode is leuk soms denk je wel van wat een rot spel als het niet lukt maat dat komt allemaal goed.. De nadelen zijn wel dat de multiplayer beperkt is en dat de replay precies het zelfde is.. Behalve dat je dan ogere stat hebt. Een 8,5 waard!
8
Score
80
Score: 80
 • Pluspunten
 • Muziek
 • Speeluren
 • Gameplay
 • Minpunten
 • Multiplayer soms saai
 • Geen lekkere Replay

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Soow, Dik hoor! Verkkrd dat ik me ipHone nog steeds heb ontvangen, van me verzekeringsmaatschappij :@

 • Lekker dan, mijn iPhone zit sinds gisteren in de reparatie.

 • JUUIISSTT :D zal nu gelijk kijken of die lijpe is :D

 • Pff, zijn hier nog mensen die wél fatsoenlijk ABN kunnen reageren? Hopelijk komt er binnenkort ook nog een Lite versie van, ga ik die eerst even downloaden. :-)

 • Haha, inderdaad Wout0r. Met beide opmerkingen ben ik het eens.. \"Bekende\" titels betekenen (op de iPhone/Touch) niet dat het een goede game is, kijk maar naar MGS..

  Ik wacht mooi even op de lite versie.

 • Mgs had me telleurgesteld en Assassins Creed was ook niet zo leuk dus ik ga deze denk ik ook niet halen tenzij iedereen het spel geweldig vindt.

 • Dit spel is zooooooo leuk, werkt als een huis! dat is ds geen spreekwoiord

 • Vet!!!

 • Op de DS vond ik hem matig, maar wie weet is ie op de iPhone wel nice.

 • Jottum. :O

 • word tijd dat er een aparte pagina verschijnt voor iPhone recensies

 • Eng hoor, RE op je mobiel.

 • @Zelda dude: RE is uberhaupt niet echt eng meer…

 • Lijkt me ongeschikt…wat moet je nu met zo'n game op je IPhone Itouch…de game gaat veel te diep om ff 10 minuten te checken.

  Games als Peggle zijn hiervoor beter geschikt imo

 • Grappig…maar niet te spelen lijkt me

 • Heeel erg cool! Ik wil wel zo'n iPhone. Als de batterijtijd nu maar eens langer dan 30 uur meeging…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren