1. Tweede 'Booster Pack' voor Project Gotham Racing 2

Tweede 'Booster Pack' voor Project Gotham Racing 2

Na het eerste Booster Pack dat voor Project Gotham Racing 2 in mei verscheen is vanaf vandaag de tweede grote download beschikbaar. Via Xbox Live kan voor €4,99 het Long Beach Booster Pack binnen worden gehaald.

Het pakket bevat acht nieuwe routes waaronder 'The Costal Run' en Ocean Boulevard in Californië. Daarnaast is de Long Beach Challenge toegevoegd en krijg je de beschikking over acht nieuwe auto's. Hieronder vallen de Porsche 911 GT2 Clubsport en de Subaru Impreza 22B STi. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Waarom niet gratis? live is al zo duur

 • Live is helemaal niet zo duur. PS2 online service is gratis en zuigt gelijk hartstikke. Voor Live betaal je beetje en is gelijk goede service. Trouwens bij veel spellen die je koopt krijgt je twee maanden gratis enzo… Dit is trouwens wel een behoorlijke update…

 • 8 maps en een challenge?  Kank mijn 5 euro beter besteden aan een tijdschrift of een maand hosting.

 • xbox is de eerste console die updates kan krijgen via internet .

  Tijden veranderen .

 • @XMSTXRDXM  dat was de nes al kom je in japan nieuwe kerkers via de telefoonlijn binnenhalen ongeveer hetzelfde

 • @chemer niet zo zeuren. 5 euro is niet zo duur en je kan gelijk weer ff spelen ermee. ik heb een cube maar kan dat dus niet. ik zou het best willen hoor

 • 5 euro wat is dat nou?? Das toch geen ene drol??!? Dan drink ik wel 3 pilsjes minder in de kroeg!!!

 • 5 euro is inderdaad niet zoveel geld, als je ziet wat je ervoor krijgt. Dan zal je inderdaad op zaterdag 2 biertjes (wat kosten die krengen eigenlijk) minder moeten drinken…

 • @Terminator *kuch*xbox fanboy *kuch*

  geef één goede reden waarom de PS service zuigt en de XBOX service goed is. maar één. ik speel toevallig soms wel Socom Navy Seals II online bij een vriend van mij. en ik vind het een hele goede service.

  mss heeft de XBOX dat ook wel, maar de PS service zuigt zoiezo niet.

 • Ik ga deze zeker kopen, net als het vorige boosterpack. PGR2 is een vette game, zeker online. Met deze updates blijft het spel vers om het zo maar te zeggen. Die 5 euro is het echt wel waard.

 • ik heb psonline en xboxlive en ik vind dat xboxlive veel beter is, want pson heeft nog geen goede spellen om online te spelen

 • shit man, ik wil deze packs….maar ik heb geen creditcard…..net als vele vrienden….

 • haha Anakin heeft wel gelijk you know… en ik vind xbox live gewoon veel te duur man. Als het jaar om is moet je weer 60 euro(!!) betalen…beetje te veel al zeg ik het zelf. en bij sommmige downloads meot je zelfs betalen !

 • Ik ben zeker geen xbox fanboy vriend. Heb alledrie de consoles hier thuis staan en ik vind de online mogelijkheden van de PS2 gewoon kut… Me zomaar als fanboy bestempelen is beetje weird. En je noemt socom 2? Tsja dat is ook het enige leuke (met de voorganger natuurlijk) spel voor de PS2 die online kan. Verder zijn er simpelweg geen goede/normale titels.

 • Dat hangt van je zelf af , en ik vind die CC juist goed . Teminste geen cheaters en van die peuters .  @Tobias xbox online is gewoon veel beter , ik heb sinds kort weer een ps 2 erbij gehaald met Socom II en het is leuk , maar niet zoals live .

  Veel cheaters , geen patches/updates , het is 10 keer sneller dat zijn al 3 redenen .

 • Want je moet barsten van het geld om een CC te halen ?!

  Normale mensen hebben geen CC , dat wil je zeggen ?

  Normale mensen gebruiken ook . in hun tekst .

 • 60 euro voor een jaar is veel?!! Voor de prijs van 1 game krijg je een jaar lang live. Daar is niets mis mee. Ik betaal liever 60 euro voor een jaar goed online gamen dan niets voor een service van niets.. Het zijn de kleine dingen die het emh doen, gratis content voor games, betaalbare content, chat, friendslist, via MSN zien welke vrienden online aan het gamen zijn, amper lag, patches en zo kan ik nog wel even door gaan. Xbox Live zit gewoon beter in elkaar. Iedereen weet het, behalve de fanboys..  @ XMSTXRDXM, je draait het een beetje om op het einde?

 • Lol @ XMSTXDXM een punt in de tekst, dies goed…  maar weer ff ontopic, 5 euri is alles behalve duur…als je dat te duur vindt moet je maar 2 uur langer op straat gaan bedelen. Helaas voor my heb ik geen CC noch PG2….maar ja, Live wil ik wel….en zonder CC kan je al gamen, gewoon elk jaar weer een nieuw kit kopen, tis alleen wat moeilijker, maar kost evenveel (misschien iets meer) en je veranderd je stats weer elke keer, maar dan kan je weer wel online…

 • Ik hoop dat de CC blijft, dan heb je tenminste nog steeds een drempel waar de gemiddelde puber niet overheen kan, zodat Live een beetje "schoon" blijft. Zodra je prepaid zonder CC gaat werken, dan krijg je een grote stroom cheaters erbij die de boel in de meeste gevallen verzieken voor de anderen.  Degenen die 5 euro per maand te duur vind zijn gewoon regelrechte cheap-asses. Oke, je betaalt er geld voor, maar je krijgt een enorm grote replaywaarde voor games. Sommige games doe je gewoon tientallen uren langer dan normaal, dus die schamele paar eurootjes per maand zijn de moeite dan ook niet.  Desnoods let je wat beter op je geld, laat je het niet slingeren, doe je geen onnodige aankopen en drink je per maand twee glazen bier (of limonade, whatever) minder.


 • Ik hoop dat de CC blijft, dan heb je tenminste nog steeds een drempel waar de gemiddelde puber niet overheen kan, zodat Live een beetje "schoon" blijft. Zodra je prepaid zonder CC gaat werken, dan krijg je een grote stroom cheaters erbij die de boel in de meeste gevallen verzieken voor de anderen.

  Ik ben het 100% met je eens, ik ben blij met de cc, zo krijg je dus niet die vervelende rotjochies op Live!!! Bedankt Microsoft :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren