1. Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (Xbox)

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory (Xbox)

laten we maar eens beginnen met de Graphics

De Graphics van de game zijn nou niet echt bepaald zo mooi om een feestje te bouwen. Zo heb je soms een hevige happering van het beeld als je met thermo vision heel snel rondkijkt. Of als je in een hevige vuurgevecht zit en je gooit in het midden een granaat en besluit er zelf in te gaan staan. Dan heb je soms de kans dat er dus een frame drop ontstaat. Zelfs in de rustigste situaties kan je daar last van hebben, ofterwijl niet te vermijden.

en dan nu maar eens over de gameplay..

De gameplay van Splinter cell: chaos theory is wat dat afgaat wel iets beter dan de graphics. Zo is het namelijk behoorlijk eenvoudig om even snel een gadget te pakken voordat er een wachter aankomt. voorbeeld: Je hebt een silenced pistol in je handen en pakt daarna een granaat, dan kan je met 1 druk op de witte knop snel je silenced pistol weer terug pakken voor het geval je op iets of iemand moet knallen. Dit is behoorlijk handig bedacht. Maar als je gewoon willekeurig een gadget wil pakken moet je eerst L drukken en dan kan je met je rechter joystick iets selecteren. Dit is natuurlijk niet echt bepaald handig als je midden in een vuurgevecht zit en je kogels zijn op...

ik heb net wat over de besturing gezegd maar hier even centraal..

De besturing is voor de beginner die nog noit een splinter cell game heeft gespeeld natuurlijk wennen, en dat is te begrijpen. Maar heb je al één van de eerdere delen gespeeld dan heb je een voordeel. Als je namelijk voor een open deur staat en daarnaats zit een licht knop dan krijg je rechtsboven een schermpje te zien, daar kan je door middel van A ingedrukt houden met de linker joystick aangeven of je de deur open wil maken of het licht aan/uit wil doen. Y is springen en daar is niet veel byzonders aan, met B kan je even hurken voor als je boven lichaam te zichtbaar is. Met X kan je voorwerpen zoals een blikje of een flesje pakken, om die daarna bij een tegenstander te gooien die dan een uur naar het blikje kan kijken en dan gewoon verder gaat met zijn bezigheden. Met het zwarte knopje kan je fluiten, dit is in sommige situaties heel handig om een vijand het donkere in te lokken waarna je hem dus even beet pakt. Pijltje omhoog is om EMF vision aan te doen, < is om nachtzicht aan te doen, en > is om infrarood zicht aan te doen. R is zoals gebruikelijk schieten, maar als je iemand vast hebt dan kan je hem, met je mes doodslaan. Met L kan je een tweede wapen afvuren zoals een sticky camera ofzo, je kan hier ook iemand die je vast hebt Bewusteloos te maken door zijn lucht pijpen evenm dicht te knijpen. Met de linker joystick kan je bepalen of je wapen in je linker of rechter hand zit. Met je rechter joystick kan je je EEV aandoen.uitdoen, met de EEV kan je onderandere lasers uitdoen of een rantinal scanner hacken.

Conclusie en beoordeling

None

Afwijkend van de min punten vind ik de game toch best leuk om te spelen
7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • De missies zijn best leuk om te spelen
  • veel leuke moves
  • Minpunten
  • framedrops
  • Domme AI van de vijand
  • hele vreemde openings missie

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren