1. Def Jam: Fight for NY (PS2)

Def Jam: Fight for NY (PS2)

Def Jam Fight for New York

Wie houdt er nou niet van om die irritante rapper van tv een klap te verkopen. Ik in ieder geval wel. Het is goed dat men daarom er ook een spel voor heeft laten uitkomen! Ik weet ik ben sadistisch, maar toch. Def Jam is een spel waar je met of tegen bekende en niet bekende rappers vecht. Zo zijn bijvoorbeeld, Snoop Dogg, Sean Paul en Fat Joe aanwezig.

STORY MODE:

Om te beginnen heb je de story mode in Def Jam. Hier maak je een eigen karakter, met een gezicht hoe je het wilt, hoe groot of zwaar hij is en je kunt ook nog zelf bepalen hoe je wilt dat hij spreekt. Nadat je jouw personage in elkaar hebt gezet kun je kiezen uit vijf verschillende vechtstijlen, namelijk; kickboxing, wrestling, streetfighting, submission en martial arts. Je begint het spel doordat D-mob je wilt hebben als vechter voor zijn crew. Je moet vechten tegen de vechters van Crow (Snoop Dogg) en door zijn vechters te verslaan en die clubs over te nemen krijg je meer respect. Crow vindt jouw een gevaarlijke vechter en vraagt je regelmatig om zich bij zijn kant aan te sluiten. Jij weigert dit echter. Later ontvoert Crow je vriendin en moet je wel.

In story mode kun je verschillende dingen doen. Na elk gevecht verdien je geld en punten. Met die punten kun je gevechtsvaardighededen trainen. Ook kun je met die punten blazinmoves kopen, vooral als je de punten voor de blazinmoves opspaart, kun je later fantastische moves kopen. Met het geld kun je kleren kopen, tattoos laten zetten, naar de kapper gaan en ringen of oorbellen kopen. In jouw huis, ook wel het menu, kun je voice-mail berichten luisteren, die je overigens niet echt hoeft te luisteren, omdat die informatie niet echt belangrijk is. In het menu kun je ook van kleding wisselen en je trofeeën bekijken.

VECHTEN

Tijdens het vechten kun je ook het publiek gebruiken om je tegenstander te verslaan. Gooi je tegenstander tegen het publiek aan, pak hem vast met X en je tegenstander wordt behoorlijk te grazen genomen. Ook je tegenstander tegen voorwerpen aangooien is behoorlijk leuk. Het publiek heeft ook wapens bij zich, sommige kun je zelfs meerdere keren gebruiken. Je kunt je tegenstander ook een Blazin Move geven, door voldoende punten tijdens het gevecht te verdienen, bijvoorbeeld door veel klappen uit te delen. Als je tegenstander in Danger verkeerd. Wat bij zijn levensbalk staat aangegeven, dan zal hij K.O. gaan door een harde klap of schop, door een wapen, door hem tegen een voorwerp aan te rammen of door een Blazin Move.

multiplayer

Ook bijzonder is de multiplayer mode, vecht met een vriend(in) in een teamgevecht tegen de computer of juist Free for All, waar zelfs drie mensen tegen je kunnen vechten. Je kunt verschillende plaatsen uitkiezen waar je vecht, mijn lievelings plaats is de treinbaan, als de trein langskomt en je gooit je tegenstander op het spoor, is hij direct K.O.! Dat is handig als je drie mensen tegen je hebt! Ook kun je nog verschillende vechters unlocken, dat doe je door gevechten te winnen buiten de story mode. In de battle mode dus.

Nu heb ik alle belangrijke opties wel gehad, je kunt ook nog bij Def Jam Fight for New York een eigen soundtrack met keuze uit 28 bekende nummers.

Ondanks deze opties kun je behoorlijk snel uitgekeken zijn op het spel, omdat je eigenlijk veel makkelijker wint, zelfs als je hem op moelijk zet! Dat vind ik tenminste!

Dit was het, en sommige mensen. Ga niet zeggen dat ik hier weinig TIJD aan heb besteed!!!

Conclusie en beoordeling

Def Jam Fight For New York is de ideale game voor degene die houd van een beetje geweld. Met meer mensen spelen is ook leuk, alleen zorg niet dat je drie mensen tegen je hebt! Ook komt binnenkort Def Jam voor de PSP uit. Dat wordt denk ik ook wel een goede vecht game voor de PSP!
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • bekende rappers
  • veel geweld
  • Minpunten
  • word snel makkelijk

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren