1. Tony Hawk's Underground 2 (Xbox)

Tony Hawk's Underground 2 (Xbox)

Een vriend van mij zei of ik een keer Tony Hawk's Underground 2 wou lenen. Ik zei dat het goed was. Ik deed het schijfje in me xbox en dat schijfje bleef er weken erin zitten.

Begin van jou Story

Jij bent lekker aan het skaten in je eigen dorpje en dan komt er opeens een bus en jij word er direct erin gesmeten zonder skateboard. Door 2 skaters. De doorgedraaide Bam en de beste Tony. Na een wild ritje kom in in het trainingslevel samen met Tony en zijn maatjes. Zij vertellen over de World Destruction Tour. Nou en er word wat gesloopt.

World Destruction Tour

Deze keer hebben Tony en Bam een hele gekke wedstrijd georganiseerd. Deze wedstrijd gaan ze de hele wereld door. Van Barcalona naar Australie en Van Berlijn tot Skatopia. Dus egt overal. Je zal eerst beginnen in het trainingslevel die soms wel errug pittig is. Als je dat heb doorstaan ga je naar Boston on echt te gaan beginnen.

Boston, Barcalona, Berlijn

De drie B's. In Boston kan je egt leuke dingen doen en je unlock 2 nieuwe spelers. 1 ventje op een gare 2 wieler maar die bijna nooit op zijn plaat gaat. Je krijgt ook nog Benjamin Franklin. Hier word Bob Burnquist uitgeschakeld door het draaiende bord die door Phil Magera gedraaid word.

In Barcalona kan je een stier zo gek krijgen dat hij zo'n beetje alles in de stad vernield en daarna jij lkkr op kan gaan skaten. Hier ken je ook 2 spelers unlocken met hun speciale grinds of trucjes. Hier ken je Stevo(bekent van Jackass)op een mechanische stier unlocken en die is best lollig.

In Berlijn kan je een trein helemaal laten ontsporen en die valt op een deel van de stad. Je kan ook op een bord grinden en dan krijg je OWNED. Hier ken je Paulie unlocken die op een rolstoel zit en wrede trucs kent en je ken een vaag graffiti gastje unlocken maar die is neit zo wreed als Paulie.

Maak je eigen ding

Je kan je popptje helemaal naar eigen smaak maken. Je kan ook je eigen deck en je eigen mark maken. Een eigen level met Doelen. Je kan heleboel eigen dingen maken. Je eigen sticker. Dat is bedoeld voor de stickerslap(een nieuw trucje die iedereen kent). Maar dat is ook een goed iets van het spel. Je ken alles custumize naar je eigen smaak.

Classic mode

Deze keer zit er ook een classic mode in zoals bij de THPS 1,2,3,4. Je doet gewoon alle levels van Thug2 maar dan moet je doelen doen in een bepaalde tijd. Soms is dat gewoon lastig maar soms denk je nou dat was makkelijk. Dit is gewoon meer gameplay in het spel doen en dat is zo goed gelukt. De classic mode is meer fans die niet van THUG1 hebben gehouden en dus gelijk met de classic mode aan de slag wouden gaan. Het is een leuke toevoeging aan het spel maar er mist er niks van als je alleen de story mode doet.

Skatopia

Als laaste level speel je skateopia waar je eerst wat doelen moet doen voordat je de leukere dingen mag doen. Je mag namelijk het hele level gaan opblazen! Als je alle dingen heb aangezet moet je nog alle honden gaan redde. Dat red je maar net maar dan zeggen ze dat jij nog in het level zit en jij moet met 1 combo uit het level komen. Ik pak de quaterpipe en ik grind erop er zo kwam ik uit het level. Daarna komt er een Reporter en die zegt dat de tape wil. Hij had in New Orleans een deal met je gemaakt dat hij alles zou betalen voor deze trip maar dat jullie alles op tape zullen leggen. Tony geeft dus de tape aan de reporter en dan komt Phil in die tape voor . Hij slaapt. Jullie allemaal lache en Bam doet de broek van de reporter naar beneden voor een live opnamen voor de televisie. Daarmee eindigd het spel.

Cijfers:

Gameplay 9

Replay 8

Grapisch 8

Geluid 9

Het was me een ervaring rijker

Conclusie en beoordeling

None

Het was een geweldig spel en dat moet ik toegeven maar omdat het spel geen xbox live! ondersteunt en dat grafisch niet het beste is kan ik het niet een 9 geven
8,7
Score
87
Score: 85
  • Pluspunten
  • World Destruction Tour!!
  • spellen in 1 spel
  • Tony en Bam
  • Custumizen
  • Minpunten
  • Xbox ken niet online

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren