1. Medal of Honor: European Assault (Xbox)

Medal of Honor: European Assault (Xbox)

Medal of Honor European Assault is de allernieuwste Medal of Honor game, en is ook op de Xbox verschenen. In Medal of Honor European Assault zijn vergeleken met de andere Medal of Honor games wel wat veranderingen aangebracht. Wij keken of deze veranderingen hebben geleid tot een betere game.

Het is 1942. De oorlogsmachine van de nazi's raast over een verwoest Europa. Het zijn hele wanhopige uren voor de geallieerden. Je speelt William Holt, uitgekozen door William 'Wild Bill' Donovan om de eerste agent in het veld te worden van het net opgerichte Office of Strategic Services oftewel het OSS. Jij bent de stuwende kracht tijdens de strijd om de vrijheid van Europa.

Als William Holt zijnde, moet je in vier verschillende campagnes vechten, namelijk: de commandoaanval in het Franse St. Nazaire, de strijd om Stalingrad, Noord-Afrika en het Ardennenoffensief. Het leuke van Medal of Honor European Assault is dat je zelf mag weten hoe je de missie ten einde brengt. Je hebt een hoofddoel, en daarnaast heb je missiedoelen, die je niet persé hoeft te vervullen. Hoe meer doelen je vervult, hoe beter de medaille is die je krijgt op het einde van de missie.

Naast de hoofddoelen en de missiedoelen heb je ook nog SS-bazen die je uit kunt schakelen. Als je zo'n persoon hebt uitgeschakeld, krijg je een Nemesis kaart. Hierop staat een tactische opstelling die je in de game weer kunt gebruiken.

Nieuw in de game is dat je nu de leiding hebt over een team van soldaten. Eigenlijk is dit compleet nutteloos, want de soldaten doen waar ze zelf zin aan hebben. Het enige wat je ook maar kunt doen met je team is ze een bepaalde richting opsturen. Eenmaal op dat punt schieten de soldaten net zo hard weer verder als waar ze dat anders deden. Ook gaan de mensen van je team daardoor snel dood, want ze zoeken niet echt goed dekking.

Grafisch is Medal of Honor European Assault beneden de maat. Er zitten veel slordigheidsfoutjes in de game. Alles is verder slecht afgewerkt, en zitten er veel "kartelrandjes" langs de voorwerpen etc. Ook is het hardstikke jammer dat nog steeds niet echt het decor bij de game wordt getrokken. Je kunt bijvoorbeeld geen kisten verplaatsen, en als je erop schiet vliegen er geen eens houtsplinters vanaf.

Echter worden de grafische foutjes wel weer goedgemaakt door het geluid, want die is van ontzettend goede kwaliteit. Elk geweer heeft z'n eigen geluid, en het galmt lekker na. Ook met de bazooka schieten is leuk, vooral als je de TV lekker hard hebt gezet.

Conclusie en beoordeling

Al met al is het opzich best een goede game, alleen wordt het op het laatste een beetje eentonig. Want na één tank te hebben vernietigd, moet je al weer opzoek naar een bazooka of nieuwe granaten, en telkens maar granaten gooien is ook weer een beetje hetzelfde. Wel is de multiplayermodus (met maximaal 4 spelers) hardstikke leuk. Lekker met een stel vrienden elkaar afknallen, of gewoon rustig aan doen en lekker campen tot je je vriend een keertje voorbij ziet lopen. Er zitten in Medal of Honor European Assault leuke multiplayermaps die je nog wel een tijdje bezig houden. Grafisch dus een beetje verouderd, maar voor de rest nog wel een goede game die je een tijdje bezig houd.
7
Score
70
Score: 70
 • Pluspunten
 • Geluid van hoge kwaliteit
 • Je kunt je eigen route kiezen
 • Minpunten
 • Grafisch tegenvallend

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ik moet toe geven mij viel het ook wel tegen deze dlc heb Knothole Island niet gedownload en deze wel was erg kort en het colloseum heb ik ook niet echt vermaakt kijken of de Knothole island leuker is want die heb ik nog niet gedownload

 • Weer een tegenvallende Fable II DLC… Laat ze anders werken aan een PC-versie, dat kan namelijk niet tegenvallen.

 • dlc zelf vind ik niet zo erg, maar kom dan wel met iets wat goed is. alleen de dlc van gta en burnout zijn tot nu toe het over wegen waard, o jah en broken steel is wel aardig door de hogere level cap enz.

 • Inderdaad, als ik 800 punten aan uit wil geven aan iets dat weinig tot niets toevoegt dan download ik wel een zooitje avatars.

  Zonde gewoon dit.  Maar goed, gelukkig is er nog de free version. Kan ik toch nog wat nieuwe werelden zien in ieder geval.

 • Heb een Duitse herder van 12 maanden d8 wel leuk om die in een Lab te veranderen niet duss:D

  btw sucks voor de xbox mensjes dat dit zo gaar dan is Fable is een kikke exc voor de xbox

 • Na Knothole Island waag ik me niet aan nog een DLC voor Fable II, wat een teleurstelling. De makers van Fallout 3 weten tenminste hoe het wel moet (operation Anchorage uitgezonderd) en ik speel de game na een half jaar nog steeds met veel plezier.

 • Dat het nou maar snel op de PC uitkomt… Heb geen goesting mee rom te wachten… >.<

 • Inderdaad, als ik 800 punten aan uit wil geven aan iets dat weinig tot niets toevoegt dan download ik wel een zooitje avatars. euh … wat?

 • Ik koop helemaal geen DLC meer ze zijn mij te kort.

 • Dit is best dom, als ze hier nou eens wat meer tijd in stopte, en er wat meer mee adverteerde konden ze die game tenminste weer voor eventjes terug in de aandacht brengen. :S

 • Undead? Volgensmij zijn het toch echt Hollow Men, maar dat even terzijde. Heb aan Knothole Island toch wel iets meer plezier beleefd dan aan See The Future.

 • KI was al dat ik dacht van mwoah.. StF is zowaar nog slechter. Erg jammer want Fable II is gewoon een zeer goede game.

 • Knothole was erg leuk, jammer dat deze tegenvalt.

 • Dat er meer in had gezeten, is wel een feit dat zeker is.  Een feit, dat ook nog zeker is? What duh Fack?

 • iemand info over de pc versie?

 • Knothole viel me al een beetje tegen, en nu deze nog slechter blijkt te zijn ga ik hem zeker overslaan. Ik denk dat ik die vision op youtube ga bekijken ofzo…

 • Jammer.

 • Ik begin binnenkort voor de 2e keer met Fable, wellicht pakt deze dan wél goed uit… We zullen zien. Ik verwacht er niet veel van.

 • ik wil niet veel zeggen maar die vision viel ook zwaar tegen ik had ergens gelezen dat het niet bijzonder was en ik had zelf de toekomst al voorspeld voor dat ik hem zag het stelde niet veel voor

 • lol ik koop al geen DLC sinds rainbow six vegas 1

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren