1. Trackmania Sunrise (PC)

Trackmania Sunrise (PC)

Trackmania Sunrise:

Om te beginnen wil ik voor de mensen die van realisme houden, geen geschikt spel is, want dit is heel erg super deluxe onrealistisch!!!! MAAAAAARRR.... Dat maakt Trackmania Sunrise nou zo leuk. Het is wel leuk om lekker door realistische banen te schuren met echt bestaande auto's, maar wordt het dan niet tijd voor war anders? Trackmania is dus niet realistisch, tenzij je met 800 KM/H van een schans springt en 400 meter in de lucht zit en daarna een looping maakt... Dit spel bestaat voornamelijk en snelheid, baanbrekende banen met goddelijke jumps en loopings.

Island:

Island vind ik persoonlijk het leukst. Deze zullen de meeste mensen het leukst vinden, want hij zit vol supersonische snelheden (In dit spel kan het helaas niet hoger dan 999 KM/H =( ) en groote jumps. Met dit onderdeel kun je zewlf over de muur rijden!!!! Kortom: Snel, Hoge jumps, Coole Loopings... BTW, dit onderdeel heeft een coole sportwagen, dus dan heb je nog meer het gevoel van snelheid!

Bay:

Deze auto vind ik meer op een Ford Focusje C-Max lijken, maar dat maakt niet uit.

Zoals het al zegt, dit onderdeel is in de Baay. Hier ga je zo ongeveer 200-500 KM/H, maar dit onderdeel heeft ook leuke jumps en wat looping. Een soort "Island Lite" versie kun je het noemen

Coast:

Tjah... Coast. Ik vind dit onderdeel helaas een teleurstelling. Hij gaat maar zo`n 150KM/H maximaal, en je slipt al heel vaak weg bij de 75 KM/H. Als je zo naar de auto kijkt denk je dat hij wel snel kan hoor. Als je hier een looping wilt maken (Die je niet zo kan variëren omdat je maar 1 soort looping hebt) moet je echt een boost ervoor zetten... Jumps gaan ook maar 20 meter de lucht in ofzo :( Maar andere mensen zullen het wel leuk vinden denk ik. Ik tel dit als minpunt, maar dat is MIJN mening.

Editors:

Baan Editor - Deze is heel makkelijk te gebruiken. Er zijn een aantal rubrieken. Bijv. de weg, ander soort weg, scenery enz. je klikt op het stukje wat je wilt plaatsen, zet het ergens neer op de kaart, en klaar =D Ook nieuw is de MediaTracker (MT). Hiermee kun je te gekke Intro's en Outro's maken. Ook kun je het In-Game gebruiken. Zo kun je ingame de camera aanpassen met de MT, of Trails laten zien (wat je in films ziet, dat als ze zo snel gaan dat je het licht spoor nog ziet ;) of Tekst om hints te geven, of Blurrig maken, enz. De computer kijkt hoe mooi je baan is, en bepaalt het aantal "coppers" hoeveel hij moet kosten. coppers kun je winnen in de solo, waar ik niet veel ga over vertellen want dat wordt te langdradig =P

Paint Editor - Niet veel te zeggen, je kunt stickers erop plakken, kleuren aanpassen, erop tekenen. Niet geavanceerd met niet zo veel mogelijkheden. Handig, Leuk, en toch simpel.

Campaign Editor - Helaas ga ik hier niets over vertellen, want dit snap ik zelf ook niet niet. Ik ben namelijk zelf ook nog bezig banen te bouwen. de Ghost Editor ga ik ook niks over vertellen, omdat dat een onderdeel van de Campaign Editor is.

Costum Car Models - Ja, als je 3D Studio Max beheerst kun je je eigen auto modellen maken! Helaas kan ik dat niet omdat ik geen 3DS MAx heb, dus hier kan ik weinig over vertellen. Je kunt ze wel oevral op internet vinden, zelf heb ik er ook al een paar gedownload!

Multiplayer:

Dit is eigenlijkj waarom ik het spel heb gekocht. Via internet kun je op andere banen racen van iemand anders! Dat is natuurlijk altijd grappig, want je hebt de meeste (bijna allemaal) nog nooit gezien, dus je weet niet welke kant je op moet :P

En sommige PC's die wat poorten open hebben, kunnen hun Auto model, of skin aan andere laten zien. Oook kun je je eigen avatar laten zien. Maar helaas kan ik dat allemaal niet omdat ik mijn poorten voor de veiligheid dicht heb. Er is ook een "ladder". Als je in sommige servers op official klikt, krijgt je punten als je goed geindigt bent, als je slecht geeindigt bent krijg je natuurlijk minpunten. Hoe hoger je komt, hoe moeilijker het word om punten te verzamelen. Zelf sta ik #289 van de ongeveer 16.500 maar dat is echt moeilijk, mijn 2 vrienden staan op #1!!!! en op #36!!!!. Een ding erger ik me wel aan het internet. Heel veel servers hebben een hoge ping zoals 300, 200 of zoms wel eens 400!!!! Maar dat ligt echt niet aan mijn internet, want zelf heb ik ADSL die 333KB/s kan. Maar gelukkig zijn er ook servers met een ping van 20 á 50.

Expansion Pack:

Er schijnt trouwens voor de echte fans een gratis bonus pack te komen die je kunt doenloaden, genaamd Trackmania Sunrise: eXtreme. Van alle info die ik weet schijnen er veel nieuwe bouw blokken in te zitten!

------------------------------------

Graphics: 7

Sound: 7

Fun: 9

Verslaafdheid: 8

Conclusie en beoordeling

Een goede game, die helemaal niet realistisch is, en daarom toch zo leuk. Dus een Arcade Game. Daarom snap ik echt niet dat het niet zo`n topper is bij de pers. Want iedereen denkt, die is saai, maar waarom altijd realisme? Ik d8 ook saai, maar 1x geprobeerd en ik was echt verslaafd! Echt een toppertje
7,7
Score
77
Score: 75
 • Pluspunten
 • Je hebt geen sterke Pc nodig
 • Simpel, maar toch uitdagend.
 • Simpele Editors.
 • Goede Multiplayer
 • Minpunten
 • Coast te slipperig en te langzaam
 • Meeste servers hoge ping.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is al een tijdje in japan uit en je kan 'm zelfs engelstalig importeren. Schijnt een vrij goed game te zijn.

 • Geniaal spel, heb t al uitgespeeld. Aanrader voor iedereen.

 • dit klinkt wel nice

 • Ooo lekka ma!

 • Deze game is idd al een tijdje uit, ik was vorige week in new york en daar lag ie gewoon als import bij de meeste game winkels.

 • Dat klinkt zeker vet!

 • Is volgens mij wel een game om in de gaten te houden,heeft als het goed is in Japan goeie kritieken gehad

 • Wel goede verhalen over gehoord en dus ook gemaakt door Atlus. Ben wel benieuwd nu.

 • Ik ben benieuwd!

 • Had er nog niet veel over gehoord, klinkt best wel aardig.

 • @Legendary

  Uitgevers en Developers zijn twee verschillende dingen…

 • Hoor hier een aantal goede dingen over en het ziet er top uit.

 • Waarom is hier dan nog geen (member)recensie van? hij is al uit lees ik!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren