1. Alles Kan in Sport! Deel 8

Alles Kan in Sport! Deel 8

Laat ik beginnen met m'n excuses aan te bieden voor de lange tijdsduur. Het is intussen alweer drie maanden geleden dat ik nog eens een aflevering heb opgenomen, wat vrij lang is voor een video van (amper) zeven en een halve minuut. Maargoed, hij staat dus eindelijk online, hopelijk als eerste memberartikel van InsideGamer 4. Niet dat ik met opzet heb gewacht op de lancering van de site, maar gewoon omdat ik toevallig een dag eerder klaar was met het bewerken van de video. Mijn eerste vooropgestelde datum was trouwens 11 november 2011 (11-11-11 dus), maar dat is jammer genoeg niet gelukt. Het zou nochtans zeer leuk geweest zijn mocht het lukken, want deel 2 van deze serie is immers geplaatst op 10 oktober 2010, of anders gezegd: 10-10-10.

Het is dus niet gelukt, maar wel bijna (23-11-11, de laatste vier cijfers zijn tenminste juist).

Verder is er weinig veranderd aan de video zelf (op uitzondering van de tekst bij het begin van elke clip, die is nu verwijderd). Nog steeds worden opvallende momenten uit de sportwereld gebundeld in een zeven minuten durende video. Na deze komen er nog vijf delen aan, het einde van deze reeks is dus nog lang niet in zicht.

De muziek is wederom gekozen door Leon_, waarvoor dank.

In deze aflevering kunnen jullie zien:

- Dat speerwerpers goed kunnen mikken

- Dat ook onder water hockey kan gespeeld worden

- Dat salto's maken niet enkel een kwestie van show is

- Dat ook motorongevallen fataal kunnen aflopen, hoe goed beschermd men ook is.

Veel kijkplezier!

Dit is de link naar de video.

PS: Ondertussen ben ik ook bezig met de opvolger van 'Alles Kan in Sport'. Veel ga ik hierover nog niet over meedelen (waarschijnlijk komt hij pas in 2013 online), maar de kans dat het een nog betere reeks wordt dan deze is zo goed als zeker! Ik werk trouwens niet alleen, maar met nog andere IG-members... Anyway, genoeg gezegd hierover. In de volgende aflevering zal je met zekerheid meer lezen over mijn groots project. Tot dan!

Dit artikel delen

Over de auteur