1. Star Wars spel gebaseerd op de filmtrilogie

Star Wars spel gebaseerd op de filmtrilogie

Ubisoft heeft bekend gemaakt in samenwerking met LucasArts te werken aan een spel gebaseerd op de Star Wars Trilogie voor de Game Boy Advance. Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force zal samen met de Star Wars Trilogie DVD box uitkomen, wat voorlopig nog voor september geplanned staat.

"Star Wars is a great franchise for videogames, being such an exciting, moving and rich universe.We are excited to have the 'best of' Star Wars on the Game Boy Advance with Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force. For every movie fan aged 5 to 50, it will be the perfect gift and a 'must-have' for this Christmas season.”

Apprentice of the Force zal een actie/avontuur spel worden waarin de spannendste en bekendste scènes uit de filmtrilogie in zullen worden verwerkt. De eerste beelden van het spel zijn ook vrijgegeven:

http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=23330

http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=23329

http://www.insidegamer.nl/getimage.php?id=23328

Zo zul je met Luke Skywalker een Jedi Knight moeten worden en andere Star Wars testen moeten voltooien, dit in zowel coöperatieve singleplayer en een competitieve multiplayer mode. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

  • saai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • eigenlijk is dit nog eens een StarWars titel die ik toch enige kans geef, ik heb er wel nog een goed gevoel over. Al die andere op GBA vond ik helemaal niet super.

  • co-op is cool, maar ik weet het verder nog zo niet met de titel, ziet er allemaal niet erg overtuigend uit

  • ben benieuwd…ziet eruit als de oude gameboy games..maar dan nu met kleur..hmz..ben benieuwd…verheug me meer op die dvd's ;) :p

  • tkan wat worden! afwachten maar

  • he waar is eigenlijk het nieuws dat je op de Ds kan surfen op internet(gewoon net als op je pc ) en dat er Madden 2005 aankomt…als dat met de psp was zouden jullie het meteen hebben gepost

  • dat zou nou een vet spel zijn voor op de PS2 of Xbox maar niet op GBA.

  • de filmtrilogie? episode 4,5 en 6 neem ik aan? ziet er opzich wel goed uit. kan weleens een lekkere platformer worden… kan ook gaan floppen, maar eh… wat ik niet snap… ze gaan dus de trilogie in een box uitbrengen? waarom niet wachten tot episode 3 uit is en dan een box met alle 6 de delen uitbrengen? :S daar ga ik toch op wachten…

  • Klaas. Die box met alle 6 zal ook wel komen, en ook eentje met 2 special disks en so on, star wars wordt gemelkt na deel 3. Mark my words.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren