1. Microsoft denkt PlayStation 3 aan te kunnen

Microsoft denkt PlayStation 3 aan te kunnen

Steve Ballmer, de directeur van Microsoft, zegt in een interview met News.com dat de Xbox 2 het komende gevecht met de PlayStation 3 makkelijk aankan. De opvolger van Bill Gates gaat er zelfs vanuit dat Microsoft als winnaar uit de bus komt op het gebied van marktaandeel.

De man is zeer enthousiast over de opvolger van ?zijn? console en zei dan ook het volgende:

"I bet we can take Sony next generation. I am betting we can take Sony in the next generation!"

De rest van het interview vind je hier. We gaan er nog steeds vanuit dat de Xbox 2 rond het begin van 2006 in Europa te koop is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ja tuurlijk. Hij zal niet zeggen dat het apparaat flopt of dat het een moeilijke strijd word, hij roept gewoon heel hard dat ze winnen.

 • Nou nou,……we zien wel.

 • "I bet we can take Sony next generation. I am betting we can take Sony in the next generation!"  HAHAHAHA…die man is grappig! :\ Het is Micro$oft, zeker een geduchte concurrent voor Sony, maar nou al roepen dat ze Sony zullen verslaan bewijst hoe bang ze van Sony zijn.

 • Zoals bij elke console / handheld war. Er komt geen definitieve winnaar. Dat zou betekenen dat Sony / Microsoft / Nintendo (één van de drie, of twee) falliet gaan. Alle drie zijn het dijken van bedrijven en die gaan echt niet zomaar falliet. Uiteindelijk zijn er weer gewoon drie consoles die netjes naast elkaar staan en allemaal hun sterke / zwakke punten hebben.

 • valt hij alleen maar harder op zijn bek

 • Al dat gelul van die bazen. Breng hem nou eerst uit, en kom dan zeggen wie je allemaal heb verslagen. Mij lijkt het wel lachen als Nintendo de concurrentie wegblaast met een super dikke nieuwe console waar xbox en ps neit op hadden gerekend. Dat lijkt mij nou een leuke stunt maar dat zal 99% zeker neit hebeuren.

 • hahahahahahahHAHAHAHAHAHAHAHAHWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…………………….grapjassen.. kunnen sony aan. hahahahahahah

 • beetje loze opmerking als je het mij vraagt…we zullen het wel zien

 • op dit momenten is het ongeveer zo wijsneus top44. Wind Waker is btw een Nintendo spel jij noob. SONy >>>>>>>> MS >> NINTY en de tweede en derde plaats verwisselen nog weleens.

 • Juist, hoeveel ps2 had sony ook alweer verkocht, iets tegen de 80 miljoen aan ? Ohja.. Maare we zullen zien hoe het schip strand, ik geloof er namelijk geen zak van met dat gelul van Microsoft…

 • 2006, dat is nog ff wachten dan. Ik vind het best zolang er maar goede spellen blijven komen voor de xbox. Ik weet nog niet welke ik ga halen, de N5 of Xbox 2. ik zie wel…

 • Microsoft gaat dat echt niet winnen. Sony gaat microsoft dik voor paal zetten.

 • Ik denk dat veel playstation gamers Sony trouw blijven en ook de ps3 gaan kopen (ik ook nl :D), omdat ze zoveel vertrouwen hebben in Sony. Waardoor dus ook de ps3 weer marktleider wordt.

 • Weet hij wel dat de xbox zo populair aant worden is omdat ie zo gemakkelijk te modden is ;-)  Waardoor denk je dat de PS1 en PS2 zo bekend zijn geworden?

  Beide consoles zijn ook erg makkelijk te modden en verbouwen.  Ik zal ze toch alle drie kopen, die van Nintendo als laatste want na de ngc zie ik het niet meer zo zitten. • hee vahid, jij bent grappig zeg en dom ook. Microsoft bang hahahahaha. Grapje zekker. Hun uitspraak is een uiting van zelfvertrouwen. X-box live is een succes en de playstation netwerk is dat zekker niet. Resident evil outbreak en Final Fantasy gaan voorlopig niet online hier dus ik zou als playstation freak maar zwaar teleurgesteld zijn in Sony. Ik heb weinig reden om teleurgesteld te zijn in Microsoft dus. Met deze zelfvertrouwen en het harde werk dat ze geleverd hebben kunnen ze Sony wel wat maken. Verslaan? mischien. Een serieuze concurent? Zekker weten. Don't underestimate your enemy. Sony moet minder de koning van de Hype worden. Werkte compleet omgekeerd op de E3. Gewoon kwaliteit leveren dan mag Sony zich een goede concurrent van Microsoft noemen.

 • mmm boeiend… i kzie wel

 • mindgame om vertrouwen in MS te hebben is niet zo moeilijk. Het verwachtingspatroon was zeer laag en zijn daar ruimschoots mee weggekomen. het enige wat ze hebben is Live en dat is zeer marginaal vergeleken bij de overall installed base.

 • maar dat geeft al weer aan dat het niet vanzelfsprekend is dat de xbox2 beter wordt.. ;) Microsoft moet wel degelijk zulke dingen zeggen anders raken ze het vertouwen in hun xbox2 kwijt..  dus anders gezegt.. als zelf Microsoft zegt dat ze de PS3 bij kunnen benen dan zegt dat behoorlijk wat over de Power van de PS3 :D

  kan niet wachten..

 • Vahid jij heb zeker een playstation2 vandaar die reactie……..

 • ik weet niet of ik een next gen console koop. Ik denk dat de PS2 mn laatste was..ik heb weinig tijd om te gamen en ik doe alleen nog maar Winning Eleven als ik game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren