1. Derek Smart achter licentie Freespace aan

Derek Smart achter licentie Freespace aan

Derek Smart, maker van Battlecruiser 3000AD, heeft het op het forum van Adrenaline Vault over de aanschaf van de Freespace licentie. De licentie ligt momenteen bij Interplay, waar het de laatste tijd niet zo goed mee gaat. Derek zou deze willen kopen, om zo een Freespace 3 te kunnen maken.

Derek heeft in ieder geval al mooie ideeën voor het spel. Zo wou hij de ruimteschepen volledig 3D maken, zowel van binnen als buiten, en wou hij de besturing via de muis laten verlopen (zoals in Freelancer). Tevens wou hij enkele missies op planeten af laten spelen.

Derek beweert Interplay al benadert te hebben. Of hij daadwerkelijk met Freespace 3 bezig gaat valt nog te bezien. In ieder geval iets om in de gaten te houden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Ik hoop het echt, zelfs al was het van Derek Smart. Hij heeft niet echt goede spellen op z'n naam staan, maar eens moet de eerste keer zijn.  *Gaat bidden*

 • Ik ken z'n games niet dus kan er ook geen mening over geven. Die thread op Avault heb ik vanochtend al doorgelezen & wordt er kotsmisselijk van. Stelletje slijmjurken daar. Is precies de reden dat ik er al maanden niet meer kom.

 • m'n zus speelde deze game altijd, vond er zelf geen zak aan..;)

 • Freespace 2 rocks!! maar volgens mij zit er idd een fout in het artikeltje, het gaat om Freespace en geen Freelancer, dat is een totaal ander spel.

 • Het gaat om Freespace, klein foutje inderdaad :)  Maar hoezo een flop? Waar kom je daarbij, pieste een engeltje in je oor? Totaal geen argumenten ook ofzo.  Ik hoop het beste…


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren