1. Grote plannen voor Battlefield Vietnam

Grote plannen voor Battlefield Vietnam

DICE en Electronic zijn druk bezig met grote updates voor Battlefield Vietnam. Buiten de eerste echte grote patch voor Battlefield Vietnam kunnen spelers ook al uitkijken naar meer gratis speelmateriaal. DICE is namelijk bezig met een remake van Battlefield 1942.

De remake zal als een mod voor Battlefield Vietnam verschijnen en zal gebruik maken van alle nieuwe grafische technieken die we in Battlefield Vietnam zagen. Ook zal de gameplay een paar veranderingen kennen en zal het wapen arsenaal uitgebreid worden met een vlammenwerper. Niet alle mappen van het origineel zullen worden overgezet, vooral de populairste.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Is ook wel nodig, poepspel

 • Wreeeeeeeeeeeed!!!! Lekker mannetjes verbranden met een vlammenwerper, mwuhahahahahaha… alleen ze moeten die vlammenwerper niet te sterk maken, anders komt er weer dat gezeur, net als over de M60 enzo…

  Ik hoop dat bij de BF1942 mod El Alamein en Guadalcanal erin zitten, dat blijven vind ik toch de leukste maps.

 • Dat klinkt goed, ik moet zeggen dat ik battlefield vietnam maar tegen vond vallen. Online zijn de speelvelden vele male kleiner dan die van Battefield 1942 en het speelde gewoon niet lekker.

 • als veelgamed bf 1942 gamer mag ik wel zeggen dat vietnam niet half zo goed als het origineel is (naar mijn mening en veel andere waar ik mee game)  oja ffe ontopic ik denk dat ze alles proberen om het nog een groter suc6 te laten worden vooral het bf 1942 gedeelte slaat denk ik niet echt aan als iemand bf 1942 wil spelen koopt ie 1942 gewoon voor 20 euro en niet vietnam voor 50 euro.

 • Mooi mooi mooi. Maar eigenlijk hoopte ik meer op BF:V mods van Forgotten Hope en Desert Combat. Dit omdat Forgotten Hope het realisme heeft wat ik in BF:1942 miste, en Desert Combat de heli's en vliegtuigen heeft, die nu dus ook hittezoekende rakketten heeft :)

 • BETER dan…. nu hebbik toch geen miskoop gedaan :D

 • Ja maar toch is het spel klote!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren