1. Mario Kart 7 (3DS)

Mario Kart 7 (3DS)

Hebben niet alle 3DS bezitter hier op gewacht; Mario Kart 7 in 3D? Natuurlijk! Bijna iedere Nintendo fan keek hier naar uit. Mario Kart biedt zoals we gewendt van ze zijn dezelfde spanning, grappige wapens en markante banen zoals altijd. De game is dan ook uitgebreider en mooier dan ooit.

 

Het is voor het eerst dat je Mario kart in 3D kunt spelen. En dan hebben we het over echte diepte zonder een speciale bril te dragen. Wat een heerlijk gezicht is het bijvoorbeeld om Luigi, Yoshi, Donkey Kong, Daisy en de andere vrienden en vijanden van Mario op volle snelheid over de prachtige circuits te zien gaan.

Daarnaast zijn er ook nieuwe personages: Metal Mario en Lakitu. Deze racegame biedt prachtige beelden die altijd soepel over het scherm rollen. Als je voor sturen met de 3DS kiest, kijk je vanuit de kart op de baan. Een extra leuk foefje dus.

In deze 3D editie van de wereldberoemde Mario reeks kun je weer oude het Mario Kart gevoel beleven. Met de veel bekende banen en wapens kun je meteen aan de slag, maar er is natuurlijk ook veel nieuws te beleven. Er zijn nu 16 nieuwe banen en zijn er ook een aantal nieuwe wapens, waaronder ''Fire Flower'' waarmee je vuurballen in het rond gooit. Je kiest ook zelf de onderdelen van je kart. Bijvoorbeeld banden, voor een betere wegligging. Extra cool is dat de kart een hangglider lucht hebben en een propeller voor onder water. De races zijn dus gekker dan ooit.

Het is natuurlijk geweldig dat je Mario Kart in 3D mag spelen. Maar de online multiplayer maakt het feest compleet. In Maro Kart 7 kun je het tegen zeven andere spelers opnemen in een online race. Je kunt natuurlijk zoals gewoonlijk ook gezellig, lui vanaf de bank tegen je vrienden spelen, maar zoals ik al schreef maakt de multiplayer het compleet. Je kunt met achttien vrienden tegen elkaar spelen. Dat is natuurlijk niet mis!

Conclusie en beoordeling

Mario Kart is altijd al een feest geweest maar in 3D al helemaal. Het is altijd gezellig en met de nieuwe foefjes is het helemaal compleet. Het leuke is dat je nu ook met je 3DS kan besturen. Wat mij betreft een dikke negen.
9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • 3D beelden zijn indrukwekkend
  • Online modus
  • Hangglider en propeller op je kart
  • Minpunten
  • Af en toe kleine glitches
  • ...maar verder is er weinig op aan te merken

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren