1. De Normandy SR-2

De Normandy SR-2

De Normandy SR-2 is een sterrenschip dat verschijnt in het spel Mass Effect 2, het is de opvolger van het sterrenschip de SSV Normandy SR-1 (Systems Alliance Space Vehicle Stealth Reconnaisasance 1) ookwel SR-1 genoemd. De illusive man had Cerberus de SR-2 laten bouwen voor het Commander Shepard's team om hen te helpen in hun missie om menselijke ontvoeringen te stoppen. Het schip bevind zich in het hoofdkwartier van Lazarus Cell.

Het schip is te vergelijken met de SR-1 die gebaseerd is op het ontwerp van het orgineel. De Normandy SR-2 heeft echter wel een aantal verschillen, het belangrijkste verschil is dat het bijna twee keer zo zwaar is dan het het orgineel. Ook kan de SR-2 niet landen op elke planeet aangezien de massa van het schip stukken zwaarder is dan bij de SR-1. Het schip beschikt echter wel nog steeds over de stealth eigenschappen dat de SR-1 ook beschikte.

Het schip bevat daarnaast ook alle voorzieningen wat je kan zien in een gewoon huis, zo heeft het schip bijvoorbeeld een keuken.

http://media.insidegamer.nl/dump/1326106408.gif

Dit artikel delen

Over de auteur