1. Mass effect

Mass effect

Ik ga hier geen lang verhaal schrijven over mass effect, iedereen die ook maar 1 mass effect spel heeft gespeeld ziet er ook maar 1 onderdeel in wat hem of haar aan staat.

Het spel heeft alles, schieten voor de shooter fans, een soort skill tree voor RPGers, een geweldig verhaal en fantastische characters voor iedereen!

Ik zelf heb de Mass effect serie later pas ontdekt omdat vooral bezig was met FPSers. Ik heb hem halverwege 2008 pas gekocht voor de xbox 360 (hij was op geen andere console uitgekomen xD) voor een €30,-.

Zodra ik het spel de eerste keer opstarten wist ik niet wat ik ervan moest denken maar zonder dat ik het wist was de dag al afgelopen, de tijd vliegt als je het speelt!

Na in totaal zo 150 uur in ME gestoken te hebben ben ik weer terug gegaan naar FPSers.

Ook ME2 heb ik niet meteen gekocht bij de release, gewoon omdat ik niet wilde dat hetzelfde gebeurde als bij de vorige. Dat dagen magisch verdwijnen als je ME speelt.

ME2 heb ik begin 2011 pas gekocht ook bij de lokale gameretailer voor een €30,-.

Later kon ik mezelf niet tegen houden en moest ik hem wel kopen. Zoals verwacht verdwenen ook deze keer de dagen weer. 

Dus zodra dat ik hoorde dat je de N7 Collectors Edition kon pre-orderen heb ik dit dus meteen gedaan. Ik kan nu dus ook niet wachten tot de dag dat de dagen weer magisch gaan verdwijnen namelijk:

6 Maart 2012

Kortom, voor mij persoonlijk, jou mening kan hiervan afwijken, is Mass Effect een van de leukste, interessantste, meeslepende en actiegevulde gameserie van deze generatie en ik kan niet wachten op Mass Effect 3! 

Ik weet ook zeker (ofja ik hoop) dat Bioware niet stopt met Mass Effect na het afsluiten van deze triologie want ze kunnen nog zo ongelooflijk veel doen in het ME universum, misschien een prequel van de serie over de oorlog tussen de prothians en reapers, daar kan Bioware wel een emotionele rollercoaster van een game over maken!

Het artikel is iets langer uitgevallen dan dat ik had verwacht, maar hier gebeurde hetzelfde als wanneer je Mass Effect speelt, de tijd verdwijnt en alles gaat van zelf!

Ik dank u voor uw aandacht!

Groeten Grondbaviaan.

Dit artikel delen

Over de auteur