1. Mass effect is zalig

Mass effect is zalig

Toen ik van pc-gaming overstapte naar de ps3 omdat mijn pc steeds begon te haperen bij nieuwe games, wou ik dat mijn eerste ps3 spel toch de moeite waard zou zijn. Ik zocht even rond op het internet en las dat het vervolg op één van de toppers van mijn pc-gamecollectie naar de ps3 kwam. Ik wachtte eigenlijk op de GOTY-editie maar in de ps3-editie zat ook veel dlc.

Na 2 weken had ik zomaar even een elite-team bijeengesprokkeld, toevallig kon ik door verschillende missies ook elk lid helpen zodat ze nog meer enthousiast werden over de zelfmoordmissie(?). Eindelijk kon ik collectors’ ass gaan ‘kicken’… De missie was gewoonweg geniaal, ze staat zeker in de top 5 van mijn gamemomenten. Omdat de keuzes van de squads bepaalde wie er zou overleven werd ik echt meegesleurd in het gebeuren.Dat bij mij alleen de stoere personages dood gingen was ongeveer het enige minpunt aan de missie.

Maar dan kwam de drang naar meer… Ik speelde de game een 2de en 3de keer uit als slechterik, las het boek ‘Revelation’ en behangde uiteindelijk de muur van mijn gamekamer deels met Miranda en Shepard. (Foto: http://imageshack.us/photo/my-images/607/masseffectr.jpg/ )               Daarna kreeg ik uncharted 2 in handen, maar dat is een ander verhaal…

Toen ik hoorde dat het 3de deel 6 dagen voor mijn verjaardag uit zou komen was ik zo blij dat ik een video over de tofste dingen in mass effect maakte. In de video vat ik mass effect samen zonder iets over het verhaal te vertellen. Hopelijk genieten jullie er van.

Link van de video: http://www.youtube.com/watch?v=iGR3Aiuwc6A 

Dit artikel delen

Over de auteur