1. Star Wars: The Old Republic (PC)

Star Wars: The Old Republic (PC)

Ik heb vanaf 2003 Star Wars Galaxies gespeeld, tot pak 'm beet 2007, wat mij zo boeide aan dit spel waren de bekende locaties en quests, heb nog nooit WOW gespeeld, maar ben daarom ook een Star Wars fan van het eerste uur.

The Old Republic heeft zeker wel wat, maar net als wat "Galaxies" in het begin had , heeft t een kans /tijd nodig om te ontwikkelen, Galaxies heeft gewoon te weinig gedaan met de mogelijkheden, in plaats daarvan was t te veel gefocust op housing/crafts/ verschrikkelijk moeilijke quests om bijvoorbeeld een Jedi/Sith te kunnen worden, eigenlijk was dat nog niet één zo'n gek idee, dit zorgde toch voor een klein beetje realisme, helaas ging dit toch te veel ten koste van de fun....tot zover Galaxies

TOR is een prachtige game...denk dan aan Coruscant, Nul Hutta, Alderaan bijvoorbeeld.....de zandstormen op Tatooine....ik mis eigenlijk alleen nog een onderwater wereld als Camino.

Het heeft gewoon tijd nodig, hoop alleen dat het niet dezelfde stillee dood sterft als Galaxies, ik zou zeggen hou t spel fris door veel updates.

Ik moet eerlijk zeggen , het behalen van de volgende levels worden steeds leuker, ik was bijvoorbeeld erg gecharmeerd van Operation "Shock Drum" op Tatooine, ik proef toch wat van "Mass Effect 2" in deze game

Gino Dekkers

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ik ben zo benieuwd naar dit spel! Aangezien ik geen PS3 heb, hoop ik dat het (minstens) net zo goed wordt als GOW

 • Jeez, wat is het toch met al die boeken, films en comics die van games komen de laatste tijd? EA zag zeker dat de God of War serie een comic kreeg en dacht dat haar grootste kloon dan ook maar een comic moest krijgen?

 • het leent zich er wel heel goed voor! De artwork kan echt fantastisch worden!

 • Ik hoop dat hij niet \"teveel\" op gow3 gaan lijken.

  Het lijkt erop dat het zover een grote rip-off word (wat wel positief is voor de xboxertjes :p).

 • GoW is een van mijn favo gameseries en ik kijk erg uit naar Dante's Inferno en Castlevania Lords of shadow.

  Dante's inferno heeft een zeer intrigerend verhaal :D

 • Het is een trend blijkbaar.

 • Leuk voor de fans, maar ik vind het beetje té.

 • Okay cool! Altijd erg interessant meer achtergrondverhalen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren