1. Nintendo IV

Nintendo IV

Het is alweer enige tijd geleden dat ik jullie vertelde over mijn verloren liefde voor Nintendo.

Ik ben de uitdaging met mezelf aangegaan en ik heb Nintendo een nieuwe kans gegeven om de liefde terug te winnen. Ik kan kort zijn: het is Nintendo gelukt. Zelda: Skyward Sword heeft mij de liefde doen terugvinden.

Ik heb al bijna vijftig uren besteed aan deze prachtige game en ik heb van elke minuut genoten. Wat een prachtige game. Hoewel ik al heel veel uren heb besteed in Skyloft en de prachtige omgevingen in de nabije omtrek, ben ik nog niet zo heel ver. Ik ben net aanbeland in het zogenaamde Sandship. Dit komt omdat ik, naast het hoofdverhaal, heel druk bezig ben met allerlei sidequests en met het vangen van insecten, vogeltjes en vlinders. De vlinders zijn letterlijk en figuurlijk terug.

Ik zal verder niet uitweiden over het verhaal. Dat is bij de liefhebbers wel bekend. Nee, ik wil alleen laten weten dat ik weer geniet van mijn Wii. Het apparaat heeft lang geen elektriciteit door zijn aderen voelen stromen, maar sinds Skyward Sword draait de elektriciteitsmeter overuren. Electrabel lacht zich suf!

Oh ja, ik heb ook weer een goed werkende PS3.  Ik heb verteld dat mijn PS3 het heeft begeven (een kapot moederbord). Reparatie was duurder dan een nieuwe PS3. Ik vertelde mijn neef (zoon van mijn broer) van het ter ziele zijn van mijn PS3. Hij kwam vlak daarna met het geweldige nieuws dat een kameraad van hem een oude, niet werkende PS3 had staan. De laser was kapot en hij heeft meteen een nieuwe PS3 gekocht. Hij kon en wilde niet wachten op reparatie omdat op die dag de release van Modern Warfare 3 gepland stond. Dat was mijn geluk. Ik heb zijn kapotte PS3 voor nop ontvangen en ik heb de laser uit mijn PS3 laten overzetten in die van hem. Kosten: 45 euro. Ik heb dus weer een PS3. Ik kon het toch niet laten. Bijkomend voordeel is dat mijn PS3 een harde schijf van 40 gig heeft en die van hem 60. Bovendien kan ik nu ook PS2 spellen spelen op de PS3. Een geluk bij een ongeluk.

Dit artikel delen

Over de auteur