1. Morphed afl.2 - PS VITA video preview!

Morphed afl.2 - PS VITA video preview!

In totaal bijna een half uur gelul over de PlayStation VITA. Dat is wat deze aflevering van Morphed inhoudt! Want 20 daagjes voordat 'ie uitkomt hebben 0NickM0 en ik 'm al gecheckt bij de lokale gameboer. Zo levenloos als we zijn, hebben we - na een totaal van 1,5 uur aan speelsessies met het ding - toch al aardig wat te vertellen over Sony's nieuwste handheld.

Deel 1: Over de hardware, WipEout 2048 en Gravity Rush.

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/36107780?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;autoplay=0" width="600" height="337" frameborder="0" webkitAllowFullScreen="" mozallowfullscreen="" allowFullScreen=""></iframe>

Deel 2: Over Escape Plan, Little Deviants, Reality Fighters en Frobisher Says.

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/36108748?title=0&amp;byline=0&amp;portrait=0&amp;autoplay=0" width="600" height="337" frameborder="0" webkitAllowFullScreen="" mozallowfullscreen="" allowFullScreen=""></iframe>

Disclaimer

- Ja. De PS VITA mag dan wel een kutbrowser hebben, weinig non-gaming apps bieden, een prijzige geheugenkaart nodig hebben en misschien over een jaar wel alweer uitgestorven zijn, maar daar gaat deze video-impressie niet over. Dit gaat over de hardware an sich en de games die er over een paar weken op te spelen zijn. Dus mocht je hierover bitchen, fair enough, dan koop je het ding toch lekker niet? Nick en ik zijn in ieder geval erg enthousiast en zien de handheld als een gaming machine met een toekomst, niet als een iPad-vervangende alleskunner die elk moment ten onder kan gaan omdat 'ie "o zo slecht verkoopt" in Japan.

- Deze video is bedoelt voor iedereen die zelf niet een PS VITA demopod in de buurt heeft om te checken en voor iedereen die belangstelling heeft bij onze mening over de VITA en/of de games. Heb je een andere mening? Laat het vooral weten in de comments en we maken je persoonlijk kapot! :P Wil je weten waar je zelf in de buurt een VITA kan uitproberen? Check dan deze site.

- Morphed aflevering 1 dateert alweer uit 2010. Voor de geïnteresseerden, deze belachelijk slechte aflevering is nog altijd hier te bekijken.

- 0NickM0 is ook lid van InsideGamer. Voor de geïnteresseerden, zijn profiel is hier te checken.

Dit artikel delen

Over de auteur