1. Nieuw spel van Neversoft

Nieuw spel van Neversoft

Neversoft heeft recent aangekondigd dat het team achter Tony Hawk’s Pro Skater voor het eerst geen spel gaat maken dat om skateboarden draait. Na zes jaar lang Tony Hawk-titels wil het team even iets heel anders doen.

Naast de bekendmaking van deze titel werd er niets vrijgegeven over een eventuele titel, het verhaal of ook maar het onderwerp. Buitenstaanders beweerden later dat het om een first person shooter gaat voor de Xbox, PlayStation 2 en mogelijk ook de GameCube. We verwachten binnenkort meer informatie.

Update

Een overlijdensbericht van Neversoft. Het blijkt nu namelijk dat Dead Rush, de enigste verassings-titel van het bedrijf op de afgelopen E3, omgebracht is. De rare mengeling van racen, actie en survival-horror voldeed niet aan de verwachtingen van het bedrijf. Dead Rush zal het daglicht nooit zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Zonde van Dead Rush, ik las namelijk een Preview in Gamepro magazine. En het leek mij wel een game die mij kon boeien…maar helaas

  • de enigste echt vette thps vond ik toch nog deel 2

  • een fps van neversoft…. zal waarschijnlijk op niet al te veel trekken afw8ten maar.wel spijtig van dead rush het leek leuk te zijn in gamepro magazine

  • owwwwwww, ze maken eens een keer geen tony hawk game, slimbo…daar draait skateboarden om

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren