1. Activision ziet de DS en PSP wel zitten

Activision ziet de DS en PSP wel zitten

Ja, nog meer Activision nieuws vandaag. Ron Doornink, directeur van het bedrijf heeft namelijk bevestigd met tenminste één spel de launch van zowel de Nintendo DS als de PlayStation Portable op te fleuren. Het zou hier gaan om een deel uit een al bestaande franchise. Er wordt verwacht dat het hier om een Tony Hawk deel gaat, die in elk geval al voor de PlayStation Portable was bevestigd.

Tevens hebben ze wederom hun vertrouwen in beide nieuwe handhelds uitgesproken.

While the Game Boy has been lucrative, it's never captured an older demographic," he said. "We believe that the production values, features, and design of these new handheld systems are likely to expand the portable gaming market significantly."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik denk ook dat beide handhelds enorm interessant worden!! Ik weet bijna zeker de launchgame THUG2 wordt.

  • Ja dat denk ik ook. Concurrentie zou altijd ons ten goede moeten komen! alhoewel we eerst 2 machines moeten aanschaffen om alles te kunnen spelen.

  • Damn is dit Activision-Thursday ofzo :p Maaja wel leuk dat et goed met ze gaat, maar ging het eerst zo slecht met ze dan? :s

  • ik hoop een remake van thps2 dat vind ik van alle th games nog altijd de beste. trouwens zat daar niet ook spiderman in?

  • kdenk dat het ook interessant zal zijn.toch moest de launcgame THUG2 zijn zoals rano zegt

  • nee, niet nog meer thps games..die serie vind ik onderhand echt zwaar kut worden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren