1. Electronic Arts werkt samen met Crytek

Electronic Arts werkt samen met Crytek

Electronic Arts heeft vandaag bekend gemaakt samen met Crytek te gaan werken aan een nieuwe reeks spellen voor de PC. Het doel hier van is de creatieve kwaliteiten van de ontwikkelaar van Far Cry te combineren met de deskundigheid van Electronic Arts op het gebied van het uitgeven van spellen. Het moge duidelijk zijn dat het succes van Far Cry hier een grote rol in heeft gespeeld. Frank Sagnier van EA Partners Europe:

"Bringing original intellectual property to the interactive entertainment market is a key focus for EA. EAP's partnership agreement with Crytek is a testament to our commitment to nurturing creative development and we are delighted to be working with one of the brightest talents in Europe to create what we believe will be an innovative gaming experience."

Ook Cevat Yerli van Crytek heeft er alle vertrouwen in en kan niet wachten tot de ontwikkeling begint. Beiden partijen verwachten dat de geavanceerde technologieën en creativiteit die ze combineren zal resulteren in een originele ervaring voor PC gamers (en uiteraard ook voor de groei van beide bedrijven). (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • @lkff-4play wat voor smaak heb je dan in godsnaam als je Far-cry ruk vond?

 • Hmm, misschien gaat EA alleen de engine gebruiken en krijgen ze daarom dus help van Crytek, dat is namelijk wat Crytek ook beloofd als je hun engine koopt.  lkff-4play, jij kijkt wel heel negatief naar de hele gamesmarkt toe.

 • Als Ea het werk van crytek maar niet verpest……..

 • welke consoles?

  en xboxlover jij bent triest man….

 • Xboxlover, ik haat je moeder en vader, omdat zij jou het leven geschonken hebben jij zieilg figuur.

 • Mods? Blockeer ff de mogelijkheid om hier te reageren, het is een flame war geworden. Dank u.  @iedereen: stop met flamen, schiet je toch niks mee op

 • Mensen, in discussie gaan mag, argumentloos flame mag niet, anders moeten we weer gaan bannen etc, en daar is niemand blij mee.

 • De Xbox heeft best goede dingen, maar ik heb liever een PS2 voor bepaalde games die ik grijs speel. Verder heb ik een PC voor mn shooters. Je zal mij nooit horen zeggen dat de Xbox een Amerikaans klereding is en dat ze beter dingen kunnen doen waar ze wel goed in zijn zoals hamburgers bakken. Maar dat Bill Gates een monopoly op deze markt wilt net als hij dat met Windows heeft is wel duidelijk. Daarom is hij zo rijk geworden.

 • Dit zal ubisoft leuk vinden…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren