1. Realistisch doodgaan in San Andreas

Realistisch doodgaan in San Andreas

Uit enkele bladen zijn nieuwe details opgedoken van Grand Theft Auto: San Andreas. Eén van die details betreft het springen van hoge gebouwen. In de vorige delen was het mogelijk om van daken af te springen met slechts wat lichte energieverlies. In San Andreas is dit niet meer mogelijk en zal je gewoon doodvallen.

Het nieuwste deel van Grand Theft Auto zal zich onder andere afspelen in Los Santos, dat één van de drie grote steden is. Deze stad alleen al is anderhalf keer zo groot als Vice City. Ook zal Los Santos een eigen haven hebben. In Los Santos bevindt zich ook een man genaamd Reece. Reece kan ervoor zorgen dat je een andere haarstijl neemt. Net als een echte kapper dien je wel te betalen voor de behandeling.

De bewoners van de drie grote steden en twaalf dorpen die het spel in totaal telt, zullen zich beter beschermen wanneer ze worden aangevallen. Zo kunnen ongewapende mensen die achtervolgt worden flessen van straat pakken om hun leven te beschermen.

San Andreas zal ook enkele speciale effecten bevatten. Door bepaalde standen van de zon is het bijvoorbeeld mogelijk dat de kleur van het beeld een oranje tint krijgt. Dit was onder andere te zien op de eerste beelden van het spel.

Als laatste hebben we wat informatie over de auto. Deze zal nu ook een "levensmeter" hebben. Vanzelfsprekend zal de auto niet meer rijden als de meter leeg is. Ook zal de bijrijder van je auto een speciale rol krijgen wanneer je druk bezig bent met rijden.

Er zijn dus veel wijzigingen ten opzichte van het vorige deel. De releasedatum is niet gewijzigd: 22 oktober moet het spel in Nederland te koop zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Realistisch ga je missien wel dood, maar je staat daarna weer springlevend bij het ziekenhuis.

 • Waarom krijgt die auto in Godsnaam een levensmeter? Hebben ze soms de visuele schade eruit gehaald? Zou wel erg jammer zijn dus hopen dat dat niet zo is.

  En oh ja nog even aan de schrijver van dit artikel : Dit spel speelt zich niet alleen in Los Santos af, dat is maar 1 van de drie grote steden en de 12 dorpen die je in het spel tegenkomt in de staat San Andreas!!! …… dit had je toch moeten weten………

 • Oh ja en als je toch al nieuws over GTA San Andreas schrijft neem het dan gewoon over van gtaplanet.de ofzo want daar staat het allerlaatste correcte nieuws..

 • Grappig dat je je uiterlijk deze keer kan beinvloeden, maar wat de informatie betreft: het is op deze manier wel een goed voorbeeld van hoe een hype gemaakt wordt :P.

 • Correctie: je hebt gelijk, bedankt, ik heb het maar ff voor Robert veranderd :).  Rick Raptor: Klopt wel ja, maar er zijn ook gewoon zoveel details in zo'n nieuw Grand Theft Auto-spel. Wel slim dat er telkens van die toffe details worden vrijgegeven, zo krijg je inderdaad een hype :P.

 • Is wel erg vet hoor dat die Los Santos 1,5 keer zo groot is als Vice City. Als de andere steden nou ook zo groot waren en je telt de berg mee als een stad = 6 keer zo groot + 12 dorpen en snelwegen + platteland = Misschien 10 keer zo groot als vicecity??? = 16+ keer zo groot als VC!!!!!!!!! Dat zou pas vet zijn!!

 • Nee Nee Nee! De auto heeft geen benzine meter! Gamefront zegt de auto heeft een soort energiemeter die omlaag gaat als je wordt beschoten! En ook al wordt die sted niet 1,5 keer zo groot dan heb je toch nog 3 steden en 12 dorpjes die in totaal dus echtwel veel groter zullen worden dan VC.

  (Ik denk eigenlijk niet dat je kinderen kan vermoorden, dat kan in fabel ook niet maar mensen in rolstoelen…………?? en oh ja volgens mij zijn er wel krokodillen die je kunnen opvreten of heb ik dit nou gedroomd????)

 • Lol RoX BoX;)

 • lijkt me vet hopelijk zal je ook in scholen binnenstormen en al die kinderen en leraaren enzo te mollen :p :p

 • Hehe nouja het lijkt me in ieder geval ook wel vet als je wat meer gebouwen in kunt :). Winkels, scholen, bibliotheken enzovoort.

 • boeit me echt geen hol, al die kleine dingen.

 • Ik kan echt niet meer w8en tot deze game uit is!!!!

  Wat ik wel kut vind is dat als deze game uit is (ik ga het standaard meteen kopen) dat school dan pas 2 maanden begonnen is!!! DAMN!!! Dat wordt minder tijd voor school projecten dan :( !  En ook nog eens dat rond de zelfde tijd FABLE uitkomt!!! (ook STANDAARD meteen kopen…..fuck….wat zeg ik?…Ik ga fucking voor de winkel slapen voor dat spel!!!)

  Dan moet ik zeker me opleiding een jaartje verlengen!!! :(


 • NOOooooooooooooooooooooo…………..  Ze moeten GTA niet realistisch maken! Een ding dat ik aan GTA3/VC leuk vond was dat het niet meeging met de realisme hype maar gewoon lekker arcade-ish bleef. Als ze zo door gaan wordt het het slechtste spel uit de serie, let maar op.

 • Boeit het je geen hol Champ10n?

  Dus kan het jouw niks boeien dat er bladeren en flessen op de grond liggen enzo?

  Maakt het spel dus wel ff wat leuker!

  Ik wil geen levensmeter voor een auto! de dan maar wat meer visuele schade.

  Dat is leuker… mensen moorden die in een rolstoel zitten gaat wel echt te ver je moet respect hebben voor oude mensen.

  En dat van die scholen inrennen en kinderen doodschieten dat kan niet.

  (waarschijnlijk zal het dan ook niet uitgegeven worden in amerika want scholen binnenstormen en iedereen uitmoorden gebeurt al genoeg daar)
 • Zo vet :D eindelijk gewoon veel realistischer enzo, op 22 oktober ga ik dit spel echt meteen halen :)

 • 22 oktober al…….beterrrrrrrr!  hopelijk heeft het niet deze 'bugs':  -in vice city verdwijnen auto's nadat ze uit je beeld zijn (dus ook wanneer ze langs je rijden)  -ook kut is dat je vele wagens tegelijk (een rij'tje van de zelfde wagen) ziet rijden, en als je één specifieke wagen wilt hebbe, moet je soms heeeeeeeeel lang wachte totdat hij weer op straat rondrijdt….  -verder leeft de wereld om je heen binnen een straal van zeg maar 100 meter……verder dan dit rijdt er niks…..in een race heeft de computer dus voordeel als hij al ver voor ligt…..  Ik hoop dat dit anders is in het nieuwe, zeer grote deel

  (DRIE GIGA STEDEN!!!! 150 UUR!!!)

 • Ik denk het niet en dat boeit me ook geen reet, maar ik hoop zeker niet dat ze dezelfde fout(en) maken als driv3r want die moest ook zonodig "realistisch" zijn, en je ziet wat het is geworden…

  Maar lijkt me zeker een vet spel!!!

 • FUCK THAT SHIT!!! te hoog pimp gehalte!!! waar slaat dat op?!?!? bij GTA: VC zei je toch ook niet te hoog mafia gehalte!!! heb je iets tegen negers ofzo??!?!??!  VC wel want de mafia en Italianen zijn goed en SA niet want pimps en negers zijn fout!!!  FUCK YOU!!!  terwijl je GTA altijd vet vond ga je dit spel niet halen vanwege zo'n bitchass reden!!!
 • waarom ben ik nou dom!!! wat lul jou nou allemaal man!!! kan je wat duidelijker zijn?

  eerst zeg je AJ laat die gast maar uit zijn nek lullen en dan zeg je AJ je bent echt zo dom??? waar the fuck heb jij het over? en leer Nederlands!!! Kijk naar je laatste zin :s

 • mja soms hoor maar je gaat meer nieuws vinden op www.gamer.nl maar hier weet je dingen wat gamer.nl niet weet en omgekeerd

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren