1. Metal Gear Solid 3: Subsistence (PS2)

Metal Gear Solid 3: Subsistence (PS2)

Metal Gear Solid 3: Snake Eater, en Gran Turismo 4 is misschien wel de meest veelbelovende spel in 2005 voor de PlayStation 2 console. Gran Turismo 4 wordt geen toezegging gedaan voor een van de ontbrekende online-modus, en nogmaals, geen systeem is beschadigd, maar de Metal Gear Solid 3: Snake Eater spel is echt een hel van een geweldig verhaal, spannende gameplay, vele nieuwe functies en een lange game.

60 jaar

Metal Gear Solid 3: Snake Eater spel dit keer is niet de basis of een booreiland voor de kust van Alaska in New York City in de moderne tijd, maar de jaren 60 in de jungle van Zuid-Rusland. De Koude Oorlog in volle gang, en de Russen zijn bezig aan een nieuw wapensysteem met de codenaam Shagohod. U zult het brein te zijn achter dit wapen, moet Nikolai Stepanovich Sokolov, terug in de Verenigde Staten te voldoen. Snake eens te meer dat je bent, maar of dit is het eerste deel van de Solid Snake Big Boss laat ik in het midden. Zijn codenaam Naked Snake (in het echte leven noemt hem Jack), die soms heel goed zijn Big Boss, als het jaar waarin het spel plaatsvindt.

Naked Snake Eater zal de spoel wordt gestuurd om militaire operaties. Na een spectaculaire sprong HALO (High attitudes, Low Down, niet te verwarren met de Xbox-game), zal je land in de jungle van Zuid-Rusland. Sinds het begin van het overleven als een manier om Metal Gear Solid 3 lopen; survivalen.

Survival

The Snake Eater spel is heel anders dan de eerste twee delen. Je bent overgeleverd aan de genade van de natuur, en dan vertrouw op je intuïtie en zintuigen. De radar dat veel spelers zijn blind vertrouwen is weg, het ding dat nog niet is uitgevonden in 1964. Al snel leer je in bomen te klimmen, zich te verbergen in het hoge gras, en onzichtbaar blijven in het landschap. Er is een foto van camouflage-meter, die registreert als een percentage van hoe goed je verborgen. Dit is ingesteld op 100%, dan zal er meer als een spook in het donker. Om te blijven verborgen in het spel en je kunt ontgrendelen verschillende kostuums en schmink om jezelf onder te dompelen in de achtergrond. De woestijn past niet in en onderscheiden van de zanderige landschap, maar de struiken zul je meer dan een halogeen lamp in het donker.

Catch hun eigen voedsel en verzorgen van hun wonden

Dat komt tot uiting in het voortbestaan van vele innovaties op het spel. Er zal dus een meter, en doorzettingsvermogen zijn als het daalt naar nul wanneer je eet. Je moeder maakte een lunchpakket voor u, maar je moet de truc doen. De vogels, konijnen, fruit, schimmels, ratten, kikkers en slangen zijn onder andere op het menu om gegeten te worden levend of dood. U kunt deze arme dieren moet schieten, maar ze blijven een kortere houdbaarheid en bedorven voedsel kan de patiënt Snake zijn.

U kunt zelf genezen van voedselvergiftiging, slangenbeet of schotwond in een speciaal scherm waar u en ontsmettingsmiddelen, verbandmiddelen en andere medische zaken Dr wijn-drink-vaardigheden te gebruiken voor wonden. Dit is een leuke mini-game waar Snake hecht aan de wond ziet er echt cool.

Combat van dichtbij

Daarnaast, innovaties in de kern van Metal Gear Solid 3, en zelfs het doden van de bewakers en patrouilles en uit ritme bazen. De jungle is ook goed om te leven in het milieu, maar met meer moeite dan het resultaat. De soldaten zijn niet echt dom en W.B. Nadat dit is in sommige opzichten, oke. Soms, niet altijd omdat je zeker bent van hun ogen.

De Metal Gear Solid 3, zullen deze soldaten een veel koeler manier om te doden dan het tweede deel, dat is de Close Quarters Combat vechtsysteem (CQC). De Snake en The Boss opgeleide instructeurs betekent dat je een mes of een geweer kont aan de bewakers af te leiden en breek je nek of de keel met het mes in haar vraag wilt. Zo intens als de bewegingen van Splinter Cell: Chaos Theory zijn ze gewoon, maar omdat het is zelfbeheersing, ze zijn gewoon voor de lol. Metal Gear Solid 3 bevat ook een groot arsenaal aan wapens. Daarnaast kan de nieuwe mes en pistool schieten darten en veel geweren en wapens kunnen worden verworven.

Grafiek

Grafisch is Metal Gear Solid 3: Snake Eater opnieuw de grote. De jungle tot leven komt, het gras beweegt in de wind, de dieren rond te rennen, en je bent in het midden. De animaties zien er geweldig uit Snake, sluipen, kruipen, tijgeren, springen, klimmen in een boom, het ziet er zo echt. Soms is de camera maakt niet echt uit, maar dat wordt niet ervaren als storend. De cutscenes zijn erg mooi, maar ook lang. Nadat de spelers klaagden, Metal Gear Solid 2 die is zittend in tussenfilmpjes zien er beter uit dan het spelen goed in Metal Gear Solid 3, de controller soms zelfs drie minuten (!) Op de bank naast je. In ruil daarvoor hebben we een zeer spannend verhaal te krijgen, welk spel komt pas echt tot leven.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater aan uw verwachtingen. Het spel is geweldig, mooi, spannend, vernieuwend en gepassioneerd in een keer, en de Europese versie is inderdaad veel te ontgrendelen. Het spel moet er gespeeld worden meerdere keren, en als je bedenkt dat je er 20 keer per uur weet je dat dit spel is alleen thuis. Een geweldige single-player avontuur!

Conclusie en beoordeling

Metal Gear Solid 3: Snake Eater aan uw verwachtingen. Het spel is geweldig, mooi, spannend, vernieuwend en gepassioneerd in een keer, en de Europese versie is inderdaad veel te ontgrendelen. Het spel moet er gespeeld worden meerdere keren, en als je bedenkt dat je er 20 keer per uur weet je dat dit spel is alleen thuis. Een geweldige single-player avontuur!
7,3
Score
73
Score: 75
 • Pluspunten
 • Alles!
 • Minpunten
 • Niks!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nooit zo bij dit spel stil gestaan eigenlijk. Het zou best wel eens wat kunnen zijn, ik heb namelijk ook wel eens met veel plezier OSM gespeeld. Dit is dan de behoorlijk uitgebreide en professionele versie ervan eigenlijk.

 • Is er ook wat gedaan aan de sponsorbedragen in FM2010? In 09 kloppen deze van geen kant als je niet in de Engelse/Spaanse competitie speelt.

 • Mooie spellen zijn dit maar ik vind het jammer dat het niet nederlands is.

  ik ken wel engels maar staan ook veel woorden dat je het niet weet wat het betekent en dat is best wel irritant heb ik teminste bij fifa manager 09

 • heb net championship manager 2010 gespeeld (niet de demo maar de volledige versie) en ik moet zeggen dat deze cm beter vind dan fm 09.

  Uiterlijk is beter, database is wel kleiner (speelbare teams dan hè)

  maar je kunt gewoon met de beste voetballanden spelen hoor :)

  cm is voorlopig nr.1!

  zeker omdat alle transfers ook al bijgewerkt zijn met de patch. :)


 • football manager is in nederlands hoor wientjes :)

 • Wientjes  Football mananger kun je ook gewoon in het Nederlands spelen. Het is wel zo dat de vertaling hier en daar niet echt klopt in football manager 09, maar het kan nu wel beter zijn natuurlijk.  Verder kijk ik weer uit en hopen dat deze game snel uitkomt


 • Ben jarenlang verslaafd geweest aan deze spellen, maar het wordt steeds minder met de reeks (of ik word te oud). Geen van de vernieuwingen in FM2010 bieden iets extra's. Het is allemaal gericht op de gebruiksvriendelijkheid om het toegankelijk te maken voor beginners. Prima, maar de die-hards krijgen niets. Zo wordt er ook hard geroepen dat er veel tijd en geld is gespendeerd aan een competitie-editor waarmee je zelf nieuwe competities kan maken. Leuk hoor (hoewel ik het niet zal gebruiken), maar daarmee verander je alleen met welke clubs en in welke competities je het spel kan spelen, terwijl het spel zelf er niet door verandert. Zonde, zonde. FM2009 was al pulp en ik hoop maar dat die lijn niet wordt doorgezet. Ik mis mijn verslaving… :D

 • ja dat weet ik ook wel dan Footballmanager nederlands is ik heb ze toevallig allebei maar ik vindt dat het wel jammer is.

  voor fifa 10 doen ze het wel maar voor de manager niet

 • Mss toch maar eens kopen!

 • Chamionship Manager 2010 heb ik als demo gespeeld, ik was verbaasd. Ongelofelijk goed! Ik hou meer van dat menu..

 • Nice :)

 • Nice :)

 • Wientjes  Wees eens wat duidelijk. Je geeft aan dat je het jammer vind dat het niet in het Nederlands is. Geven we aan dat je deze game ook in het Nederlands kan spelen. Daarna zeg je dat je het weer jammer vind dat het Nederlands is. Ik volg je niet meer hoor

 • DIt blijf iss de beste manager want FIFA manager is er niks vergeleken bij.  Nice :)

  :p

 • Een must have voor mij!

 • hmm… Geen idee of dit een game voor mij is,

  vriend gaat deze kopen, lekker ff lenen (\",)

 • Must have voor iedere voetbal liefhebber. Jammer om te horen dat de persconferenties nog steeds erg karig zijn. Had toch wel op 100en nieuwe vragen gehoopt na die miskleun van vorig jaar.

 • Ah Football Manager zo'n heerlijke game al vond ik de laatste 2 edities een pak minder. Vooral FM 2009 vond ik minder, het klinkt wel goed en de modernisering van de menu'tjes is wel leuk al was dat ook al mogelijk met skins. Er zijn wel weer wat veranderingen maar de core blijft behouden. Ik ben vooral benieuwd naar de match engine en of er weer superkeepers en andere irritaties die de spelvreugde gaan vergallen inzitten. Ik hoop dat ze de serie terug op het juiste spoor krijgen.

 • Volgens mij geeft wientjes aan dat fifa manager geen engels heeft, geen football managers.  Lijkt me wel leuk om een keer dit spel te spelen trouwens, maar ik wacht wel even af op de recensies, ben niet echt zeker namelijk.

 • Vind dat ze die transfersysteem een beetje op de schop moeten zetten. Transferwaarde en transferbedragen voor spelers hebben niet echt een goed balans. zo is het voor een middenmoter echt haast onmogelijk spelers te kopen omdat die al gauw 5 miljoen moet kosten….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren