1. Alles Kan in Sport! Deel 9 (Jaaroverzicht)

Alles Kan in Sport! Deel 9 (Jaaroverzicht)

Jawel, hier ben ik weer met een nieuw deel van Alles Kan in Sport! Deel 9 is net als het vijfde deel een jaaroverzicht, maar deze keer (natuurlijk) van 2011. Alle opvallende momenten uit de sportwereld die zich in deze video bevinden zijn dus allemaal afkomstig uit het afgelopen jaar.

Zoals je kan zien is hij wat langer uitgevallen dan normaal omdat ik ervoor heb gekozen om het in één video te steken (het vorige jaaroverzicht was namelijk in twee gedeeld).

In deze aflevering kunnen jullie zien:

- Dat de Australian Open sterke ballen heeft

- Dat er flink wat wordt afgelachen in de volgwagens van de Ronde van Vlaanderen

- Dat er een link is tussen de val van Hoogerland en de WK-finale in het voetbal

- Dat je soms geforceerd wordt om een slechte start te nemen

De link naar de video

Verder heb ik nog één grote mededelingen te melden: dit is al het voorlaatste deel van de serie. Jawel, je leest het goed: de voorlaatste. Ik weet dat ik vroeger heb gezegd dat er in totaal dertien afleveringen zouden uitkomen, maar ik ben inmiddels ook begonnen met een nieuw project dat werkelijk geweldig zou kunnen zijn. Ik heb er al over gesproken in het vorige deel van de serie (dat trouwens hier te vinden is), maar hier volgt al wat meer informatie over de nieuwe serie:

Het wordt een serie waar een belangrijk aspect van gaming centraal zal staan en waar er een heleboel mensen de revue zullen passeren. Wie precies, dat laat ik in het midden. Ik wil jullie wel nog meedelen dat ik voor de serie werk met een volledig team van een man of vijf (waaronder enkele IG-members) die allemaal vrijwillig willen meewerken, en dat apprecieer ik enorm.

Wanneer komt de serie? Geen idee, hangt ervan af hoe snel ik kan beginnen met de opnames, maar ik zou hem niet voor het einde van dit jaar verwachten. Er komt immers veel werk aan te pas. Maar eens de reeks uitkomt, ga je niet weten wat je ziet... Dat verzeker ik jullie.

Dit artikel delen

Over de auteur