1. Square Enix werkt aan Compilation of Final Fantasy VII ?

Square Enix werkt aan Compilation of Final Fantasy VII ?

Square Enix heeft begin juni patent aangevraagd voor de naam Compilation of Final Fantasy VII, en daarbij het onderstaande logo.

Onlangs kwam het Japanse magazine V-Jump met het gerucht dat Square Enix zou werken aan een compilatie van een aantal Final Fantasy delen voor de GameCube. Of dit patent met dat project te maken heeft is niet bekend, maar interessant is het zeker.

http://media.insidegamer.nl/dump/1091176666.jpg

Het voorlopige logo

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Voor de cube give me some for the xbox!

  Het zijn altijd al goede rpg's geweest heb 8 en 9 zeven kon ik niet meer krijgen (hoef ik nu ook niet meer) en 10 kwam op de ps2.

 • Een SE game voor de huidige Xbox kan je wel shaken vrees ik…

  Ik hoop dat ze er iets moois van maken… Compilatie is toch een samenvoeging…. ben benieuwd wat ik me er van voor moet (kan) stellen.

 • Compilation… Mwoah. Liever een gewone remake.

 • patent op een naam en logo?!? Zal wel eerder een trademark zijn, maar ik heb de poging om info op 1up.com maar opgegeven, wat een kutsite zeg!  Aan dit voorlopige logo mag ook wat gedaan worden :)

 • FF 1-6 op de Cube :D

 • dit word dan helemaal niks omdat op de cube discs past maar 1,5 gb en ze hadden voor deel VIII 4 discs van 0,8 gb nodig en voor ffX hebben ze een groot gedeelte van de dvd gebruikt (waar 4 gb op kan)  wat ik hiermee wil zeggen als ze weer 1 ff van nivo ffX/x-2 willen maken krijg je weer het: "please insert disc 2" gezeik.

 • ik zie se heel snel naar xbox gaan maar dan met hun next gen console mits die als eerste uitkomt.  zou ook weer wat marktaandeel voor xbox in japan betekenen.

 • Is V-Jump niet dat blad dat begon over Mega Ton??  Anyway wat een stelletje uitmelkers, kunnen ze geen nieuw spel maken ofzo dan steeds dezelfde shit opnieuw uitbrengen.

 • Ultra-shadow, jou rekensommetje gaat natuurlijk nooit op. DE hardware van de GameCube is natuurlijk heel anders. Daarbij snap ik niet wat er precies mis is met 2 discs of 3. Kan me er niet aan storen.

 • Ik ook niet, je zegt het zelf al, eerst had ie vier discs! ik zou 2 discs absoluut geen probleem vinden. Je kan toch saven. Als je klaar bent met die eerste disc, ben je die waarschijnlijk niet eens meer nodig.

  Dat van die megaton kan wel bij hun wegkomen, maar dit is nu toch echt door SE vast laten leggen. Dat doen ze niet voor de kat z'n PIEP.

 • de hardware is helemaal niet anders: moederbord, discdrive, videokaart, processor, geheugen klaar oke xbox heeft ook nog een harde schijf  maar het is alleen dom om steeds naar je console toe te lopen om van disc te wisselen en helemaal omdat het veel replay verkut bij x/x-2 kon je terugvliegen naar plekken ik denk dat als je dat met meerdere discs doet dat als je naar 1 plek van bijv disc 1 wilt gaan (terwijl je bezig bent met disc 2) dat je dan disc 1 erin moet doen en dat is vind ik poep

 • Ten eerste dat soort shit komt nooit op de Xbox (Japanners onder elkaar).

  En ten 2e oooooh wat erg disc 2 moeten inserten!!! DAMN hoe fucking lui ben je? Ga je ook huilen als je uberhaubt een game erin moet stoppen om te beginnen met spelen?!!!  Dat lijkt me echt vet als dat gebeurt jammer dat het niet gewoon een remake is van FF VII!! net als The Twin Snakes.

 • 2 disc spellen hebben wel zeker hun nadelen hoor. Ik weet nog dat je bij FF8 op een van de latere discs niet meer op oude locaties zoals steden en grotten kon komen en dat was heel erg jammer als je bezig was alle kaarten te verzamelen!

 • ow, ik heb namelijk FF7,8,9,10,10-2, en CC, ik hoop dat dit compilatie dan heel anders is, soort vervolg ofzo…, dan is het interessant voor de Cube, maar niet als het een soort re-make is…, als het wel een re-make is, dan … tja… koop ik hem toch, ik kan het dan niet laten :P  en ze zullen heus nog geen re-make gaan maken van PS2-FF's…, dus dat probleem met de schijfgrote waardoor je meerdere discs nodig hebt, zal vast nog niet schrikbarend zijn…  en idd, hoe lui kun je zijn om een cd er in te moeten stoppen, zo hey, wat een energie kost dat…, is dat dan soms de reden waarom je geen console wilt?, lol…


 • 2disc spellen hebben wel zeker hun nadelen hoor. Ik weet nog dat je bij FF8 op een van de latere discs niet meer op oude locaties zoals steden en grotten kon komen en dat was heel erg jammer als je bezig was alle kaarten te verzamelen  uhm lol @ correctie

  dat was alleen bij ultemicia castle :P DUH dat je net meer terug kon -_-'

  dat zal op een cd ook neiut kunnen hoor :P

  dat is gewoon deel bij zo een spel :p • ik vond deel x beter dan 9 maar dat is persoonlijk alleen het aeon gedoe was kut doe mij maar g.f's

 • Bij FF8 hoorde dat gewoon bij disc 4 niet meer naar oude plaatjes kunnen. Verder zegt dit me allemaal nog niet zoveel. Laat maar eens horen wat ze van plan zijn met die compilations.

 • enige compilation die (ik ken en goed vond) was er een van sonic voor de megadrive/genesis daar stond sonic 1,2 en dr robotnicks mean bean maschine waarom hij nu eggman heet weet ik ook nog steeds niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren