1. Alien Hominid komt naar de Cube en PS2 toe

Alien Hominid komt naar de Cube en PS2 toe

Het buitenaardse wezen Alien Hominid krijgt ze eigen spel. Alien Hominid was al in 2002 te zien op Newgrounds maar krijgt nu ook zijn eigen spel dat verschijnt op de PlayStation 2 en GameCube. Het wordt een twee dimensionaal actiespel waar de hoofdpersoon Alien Hominid uit de handen moet blijven van het mensenras.

Dat kan hij doen met zijn handen en met zijn wapens. Volgens de makers bevatten de speelvelden veel interactie en zal de intelligentie van de tegenstanders erg realistisch zijn. Daarnaast heeft het spel een multiplayer optie en enkele kleine spelletjes. Aan het einde van 2004 moet het spel uitgebracht worden. De eerste screenshots kun je hier vinden. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • apart….xbox niet??  meestal is het PS2 en Xbox en dan geen cube game :S

  vast en zeker een Japanse Ontwikkelaar??

 • lijkt mij niet echt een heel interessante titel om eerlijk te zijn en de screens vind ik ook echt ondermaats maar ja…

 • @Nick NL: Nope: het zijn zelfs Amerikanen. Het ziet er een btje uit als Metal Arms oid alleen dan erg simpel. Kan goed werken maar meestal zijn flashgames of gratis games conversies niet al te best.

 • Ik ken de flashgame en die is best leuk. De graphics zijn dan niet briljant (om het zwak uit te drukken), het is wel ouderwetse, hectische fun en actie dus misschien wordt het nog wat.

 • droog hoor

 • Dit spel interesseert me nu geen f*ck.

 • Dit spel moet ik echt hebben, lekker ouderwetste Metal Slug-achtige actie! Ik had trouwens nooit verwacht dat Tom Fulp, de maker van Newgrounds, ooit een echt spel zou produceren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren