1. Xbox 2 komt niet eerder dan 2006

Xbox 2 komt niet eerder dan 2006

Twee dagen geleden organiseerde Microsoft de Financial Analyst Meeting 2004. Steve Ballmer meldde niet veel over de Xbox 2 maar zei wel het volgende:

There's no new Xbox in the next year, but, man, are we hard at work on that next Xbox; that's all we'll say. New Xbox Live creativity, "Halo 2," and again innovation fuels growth, innovation fuels growth. It's about as simple as that. People fuel innovation, innovation fuels growth and customer satisfaction, driving that hard, make sure that the wheel can come around and around and around and around and around.

De mensen van Microsoft werken hard aan de opvolger maar de nieuwe spelcomputer zal volgend jaar niet gelanceerd worden. We moeten dus minimaal wachten tot 2006 voor de opvolger van de Xbox.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • beter, klinkt raar maar hier ben k heel blij mee kheb dus echt nie genoeg geld om nu alweer een nieuwe xbox inlcusief spellen te kopen:S

 • nog ff langer om wat geld te spraren dus, maar gaat dit beteken dat xbox 2 zijn voorsprong op de ps 3 gaat kwijtraken… ?

 • Mooi!

 • gelukkig!

 • nou dan w8 ik wel 1 jaar op de ps3

 • Beter voor Sony's Playstation3. Dan heeft de X-box2 niet al te veel voorsprong. Volgens de geruchten moet de Ps3 in de lente van 2006 uitkomen. En de Nextbox ook zo rond de 1e kwartaal van 2006.

 • lol apocalyptica heb vandaag zijn xbox gekocht lol :)

 • BETER heb me xbox nog niet eens een jaar dus hoef nog geen nieuwe.

 • wow dat word lang w8ten :/ had gedacht dat het in het begin van 2005 was maar nu ist niet vroeger dan 2006 :O ohja we zijn dat w8ten al gewoon hier in europa

 • hahaha lol kansloos daar denk ik anders over vind de xbox echt veel beter die controller ligt lekkerder in de had en ik vindt dat gekloot met die memory cards maar niks dat is wel iniovatief/orgineel bedacht van microsoft

 • @ ip hierboven dream on….als xbox met 3,5 ghz wil komen kunnen ze het schudden de pc's zijn al bijna @ 3,5 en dan heeft sony nog 2005,06,07 om over de 3,5 ghz te komen in 2007 zijn de processors in de nieuwe pc's al 3,5 ghz of wie weet wel hoger. en zoals iedereen weet worden er voor consoles speciale nog snellere processors gemaakt dus als xbox 2/xbox next/xenon of zoiets met 3,5 ghz wil komen is er denk ik geen verrassing.  maar wie ben ik

 • ownt, ownt, ja echt wel de ps2 is van de xbox, stoere praatjes

 • @ trust

  ik ben voor de zoveelste keer geen sony fan doe mij maar sega….

  de xbox heeft de ps2 sinds de xbox op de markt is precies 0 x geownt oke met live misschien maar voor de rest nergens mee.

  de ps2 kwam al 2,3,4 jaar voor de xbox uit en dan nog is xbox geen marktleider met hun "super-console" wie is er dan eerder geownt met een langere productietijd nog niet eens in de buurt komen van het suc6 dat de ps2 gehaalt heeft dat is pas geownt….xbox heeft betere grafx DUH pentium 4 is ook sneller als een pentium 3 amahoela wat ben jij een neppe gast zeg.  zeg me eens wat je met etc. bedoelt verder als de grafx kom je niet en daar is de ps2 niet eens geownt want hij heeft geen high & pc grafx nodig.  Leukste opmerking van vandaag: xbox ownt nu al de ps2  misschien dat je in 2005 pas ECHT kunt zien dat de ps2 gedateerd is maar, nu kan ie nog goed mee. • Vergeet iedereen hier Nintendo? De Nintendo Revolution komt al in 2005 uit, Nintendo is dus dit keer eerste. De PS3 en Xbox2 zijn natuurlijk veel kr8iger, maar als de revolution virtual reality heeft, wordt nintendo zeker weer marktleider. mark my words!  en nee, ik ben geen nintendo fanboy, want ik ben ervan overtuigd dat nintendo voor de zoveelste keer zal falen als ze weer met iets belachelijks komen, zoals het tweede scherm bij de DS.

 • @ gba freak virtual reality kost bakken aan geld.

  maar als ze het goedkoop kunnen verkopen en je zelf in de huid van samus enz kunt kruipen zie ik nintendo weer marktleider worden ja.  maar ze zeiden niet dat ie in 2005 uitkomt maar dat ze em in 2005 voor het eerst zouden laten zien (@ e3 2005)  en wat veel mensen al vergeten zijn nintendo heeft nog steeds 1 topper achter de hand: super mario 128 (working title) ik denk niet dat ze die zouden uitgeven 3 of 4 maanden voor 1 nieuwe console. • Jongens jongens jongens….wat maakt het uit wie marktleider is en wie niet?!?!?!

  Fuck alle fanboys!!! Elke Console heeft wel ups en downs! Het gaat uiteindelijk om de exclusieve games!

  En elke console heeft zijn eigen vette reeks (sommige minder dan de andere) exclusieve games!

 • @ Ultra shadow

  Wat lul je nou dat voor consoles altijd nog snellere processors worden gemaakt???!!!

  Toen de xbox uitkwam was er allang al 1.8 ghz te koop voor computers. En kijk eens naar de ps2. 266 mhz. Toen hadden wij al een paar jaar een pc staan met 450 mhz. Dus dat van die snellere processors moet je terugnemen. En er zijn nu ook al pc's met 3,6 ghz. En het is toch logisch dat ps2 beter verkoopt enzo. De ps2 was er 1 a 2 jaar eerder. De meeste mensen vinden het niet nodig om na zo'n korte tijd weer een nieuwe console te kopen.

 • naaie wrm komt de xbox 2 niet uit in 2005 ik was zo verheugd op en dan dit!:(

 • boeit me eigenlijk niet zoveel, ik ben nog niet uitgekeken op de xbox, dus van mij mogen ze nog wel wachten met de nieuwe shit, kost alleen maar meer geld…

 • Ik denk dat jullie een kleinfeitje over het hooft zien aangezien het finacieele jaar sluit in Juni 2005. Het is dus goed mogelijk dat dan alsnog de xbox2 in november 2005 (finacieel jaar 2006) op de markt komt. Dus zie ik dit meer als een lokkertje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren