1. Final Fantasy VII: Advent Children in de zalen?

Final Fantasy VII: Advent Children in de zalen?

De kans is dan toch reeël dat Final Fantasy VII Advent Children naast de PSP en DVD ook in de bioscoop te bekijken zal zijn. Dat wist de president van Square Enix, Yoichi Wada, te vertellen in een interview met de Japanse gamesite Impress Game Watch.

In Japan zal deze veelbelovende film tegen het einde van de zomer op DVD-formaat te bekijken zijn. Hoe lang wij nog moeten wachten is nog niet helemaal bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • ik hoop dat deze beter wordt dan FINAL FANTASY: THE SPRIRTS WITHIN

  want die film was echt grote crap

 • @ Prodigy  Dat hoop ik ook. Final Fantasy: TSW was ook niet echt mijn ding ondanks dat ik een doorwinterde Final Fantasy fan ben.

 • TSW had geen echt Final Fantasy sfeer, dat heeft deze film zeker wel!!! als ie in de bios komt ga ik er echt wel heen!

  Ik ken elke FF door en door, dus ben benieuwd wat dit gaat worden..

 • Deze film gaat hard floppen - in bios begrippen dan. Op DVD zal 'ie het wel lekker doen. Final Fantasy verhaaltjes zijn nou eenmaal een bij elkaar geraapte verzameling van stereotiepe characters in een plot met overdreven veel bombarie - maar niet op een 'gangbare' manier. Leuk voor gamers, maar niet voor het grote publiek.  Ik zou het wel fijn vinden als dit gewoon op DVD uit zou komen en niet in de bios, dat bespaart "ons gamers" weer een hoop misplaatste kritiek van de media, en zorgt voor minder vertraging.

 • ik had toch liever een remake of vervolg van FF VII op de cube gezien :D

 • the spirrits within was best wel ownage mensen.

  ik down em toch meteen. de trailer is echt te vet cloud is back.  @ da fixer jij met je final fantasy op de cube 3d ff hoort thuis op de consoles van sony en de minder goede versies (cc) kunnen ze op de cube gooien.

 • er komen waarschijnlijk wel remakes op de Cube… al hoop ik dat het totaal aandere games worden..

 • Laten we dit niet in een Sony vs. Nintendo thread veranderen mensen…

 • Final Fantasy hoort thuis waar'ie geboren is … Op een steengoede console al dan niet van Nintendo … Die ene FFgame op de GameCube was in mijn ogen geen echte Final Fantasy-game. Dus de personen die enkel en alleen een GameCube hebben zullen helaans nooit het echte Final Fantasy gevoel waarnemen. Hopen voor hun dat FF Advent Children dan de aspecten bevat die in de laatste 4 delen van Final Fantasy zitten. Een steengoed verhaal, prachtige muziek, unieke characters en uiteraard de beelschone grafische hoogstandjes. Zodat zij ook eens kunnen proeven van dat vleugje magie.

 • Final Fantasy: the spirits within was echt geen slechte film hoor en het was zekker een dappere stap van Square toendertijd om de film niet te laten bazeren op eerdere Final Fantasy's. Zou namelijk erg saai zijn. De games zijn ook niet op die manier geboren. De final fantasy reeks zijn net sprookjes maar hebben voor de rest geen verband met elkaar( behalve sommige caracters, uitzondering is natuurlijk deel X-2) maar het verhaal is elke keer anders. Is tenminste origineel dat ze elke keer het verhaal uit scrap bouwen en dat is nou het succes van final fantasy. Elk persoon heeft een favoriete final fantasy deel, omdat het verhaal anders is. Vond de film erg goed omdat ik al een geheel ander verhaal verwachte als de fans. Weet nu onderhand wel hoe Square werkt en wat ik kan verwachten van hun. De kans bestaat dat deze nieuwe film de magie van final fantasy weg haalt. Het is hetzelfde als dat Link een stem krijg. Hebben ze ook niet gedaan omdat iedereen een ander beeld heeft van Link. Elk verhaal is persoonlijk. Dat is hetzelfde met Final Fantasy….

  Ik hoop natuulijk dat het een keigoede film word, maar nu weet ik wat ik kan verwachten dus dan is het leuk er een beetje vanaf…..

 • ik vond final fantasy tsw best een goede film.

  alleen het heeft niks met de spellen te maken maar dat geeft ook

  niet maar ik kan me wel voorstellen dat fans van de spellen

  dat minder vonden. Maar technisch zit die heel goed in elkaar

  en het verhaal was ook wel aardig.


 • Ik download aan het eidne van de zomer dan de dvd, om em als ie hier eindelijk uit es te kopen op dvd.

 • Ik kan jullie niet vertellen of The Spirits Within een goede film was, maar het was in ieder geval een slechte Final Fantasy film. Bedenk dit; waar zijn die coole Summons, waar is die mysterieuze wereld met een evil guy die deze wilt vernietigen/overnemen (wat soms hetzelfde betekend). Waar zijn de goede karactertrekken die je in de spellen wel tegenkomt. Alleen grafisch scoorde die film een goed cijver, maar het verhaal kon zoveel interesanter zijn. Denk je eens in dat het hoofdpersonage bijvoorbeeld een Summoner was (wat in FFX ook spirits zijn) en we vervolgens een vet gevecht te zien kregen tussen een grote Phantom en Bahamut, om maar wat te zeggen?  Trouwens iets wat ik van deze film echt hoop, dat er Summons in voorkomen! En of deze nou wel of niet op het witte doek komt, ik koop de DVD toch. Hoop alleen niet dat de film nutteloos vertraagt wordt vanwege het feit.

 • Ik zou m wel willen zien maar wel minder dat ie zo kort zou worden maar ja..

 • Mag ook hopen dat ze niet de bioscoopkaartjes voor de volle prijs gaan verkopen. Maar van €4/5 ofzo.

 • voor 4 of 5 euro kun je het voorprogramma van een mainstreamfilm bekijken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren