1. Twee bonusmissies in PC-versie Full Spectrum Warrior

Twee bonusmissies in PC-versie Full Spectrum Warrior

De PC-versie van Full Spectrum Warrior krijgt twee extra bonusmissies ten opzichte van de Xbox-versie. Dit blijkt uit het vandaag door THQ gepubliceerde fact sheet. Meer informatie over de toe te voegen bonusmissies, is helaas nog niet bekend. Wel zijn er ook nog eens 36 extra screenshots vrijgegeven. Dit beeldmateriaal is te vinden op de productpagina.

Full Spectrum Warrior verscheen anderhalve maand geleden op de Xbox en maakte indruk door het innovatieve concept. Helaas kwamen verscheidene aspecten niet zo goed uit de verf en beoordeelde onze redactie het spel met een 8. De recensie is hier te lezen. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben echt benieuwd naar dit spel, heb er al veel over gelezen.

  • Hmm… Idd heel erg veel over gehoord, sommige vonden het een kut game de andere waren er juist heel happy mee. In de Pu van Augustus kreeg het spel ( xbox version ) een 8.3. Dit beschouw ik wel als een goed cijfer voor een game… het spel heeft natuurlijk nadelen maar ik zie ze niet echt zo snel, het lijkt mij echt een hele toffe game. Zeer leuk gedaan dat er 2 bonus missies zijn, je moet ze helaas wel zelf toevoegen maarja niks aan te doen, ik zie het als een beloning voor het wachten die ander halve maand :)

  • Geweldig spel is dit.Verdient zeker een plaatsje in ieder zijn gameverzameling.

  • vet lijkt me dit:D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren