1. Nieuw controlesysteem voor Club Football 2005

Nieuw controlesysteem voor Club Football 2005

Codemasters heeft voor een nieuw controlesysteem in Club Football 2005 gezorgd. Door de zogenaamde “Precision Trigger” in Club Football 2005, kan de speler zichzelf meer controle over zijn voetballers verschaffen. Dit systeem is geheel nieuw en bedoeld voor de persoonlijke acties in het spel.

De Precision Trigger moet een alternatief worden voor het simpele sprinten en schieten wat we zo vaak in voetbaltitels zien. Door het systeem kan de speler zichzelf even de tijd geven door de bal terug te halen, een schaar te maken of een kapbeweging uit te voeren. Hierdoor kan hij ruimte creëren voor schot op doel of voor een allesbeslissende pass in de diepte. Op de officiële Codemasters website is een filmpje over Precision Trigger te vinden.

Club Football 2005 wordt uitgegeven door Codemasters en zal in oktober van dit jaar verschijnen voor PlayStation 2, Xbox en PC. Net als vorig jaar, zal het spel in meerdere edities te verkrijgen zijn, elk gebaseerd op een Europese (top)club. De Nederlandse editie draait in zijn volledigheid om Ajax. Daarom was Codemasters gisteren ook aanwezig op de open dag van de Amsterdamse voetbalclub.(GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nou het eerste spel was dramatisch… En het tweede zal ook wel niets worden. Ook als Ajax fan was het gewoon niets. Wacht gewoon op PES4 :)

  • Ik heb het gespeeld op de E3, en ik moet zeggen dat ze het niet slecht hebben aangepakt. Ze hebben de controls van Pro Evolution Soccer 'gejat', wat wel zorgt voor een vertrouwd gevoel. Dat met die Precision Trigger werkte toen nog niet zo goed, maar het zag er al best goed uit.    Ik schrijf em nog niet af, al verwacht ik wle dat PES4 beter wordt…

  • Allemaal goed en wel maar als ze nu eens er voor zorgen dat je na 4 passen niet aan de andere kant van het voetbalveld zit dan pas zal het beter worden…

  • Beter wachten op PES 4 dan heb je een super strake game waar je ook nog eens mee online kan

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren