1. Halo 2 prototype figuren te zien

Halo 2 prototype figuren te zien

Op de American International Toy Fair waren er prototypes te zien van figuren uit Halo 2. De screenshots ervan zijn hier te bekijken. Eén van de hoogtepunten van de prototypes is wel het prototype van de nieuwe Master Chief.

Leuk voor de Halo fans dat ze nu toch weer wat nieuwe dingen voorgeschoteld krijgen, want het is toch nog een tijdje wachten tot het spel zelf uitkomt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mijn broertje blijft zeuren om Halo 2 :P

  Ik trouwens ook, spel zal weer zwaar vetjes zijn op de xbox :)

 • Dat beest ziet er trouwens ook wel heel er vet uit, maar wat een domper dat we nog zo lang moeten wachten… :S

 • Ik denk dat Halo 2 het vooral moet hebben van zijn hype en van de grafische hoogstand maar niet van de vernieuwende gameplay elementen want deze zijn er simpelweg niet, een schitterende game maar hopeloos overrated.

 • Halo 2 heeft het van de evolutie van Halo's gameplay. Hoeveel spellen evoleren wel? Erg veel (zelfs Nintendo's Mario "Sunshine", Wind Waker of Gran Turismo, Final Fantasy series).  Als je die E3 trailer bekijkt, moet je gewoon wel toegeven hoe prachtig en intens het is.

 • dit word gewoon een vette game,

  ik ga hem zeker halen.

 • Het is gewoon een vette happie wat we hier hebben. Maar wat we voor ons voorgeschoteld krijgen is niet genoeg !! Wij willen die game !! ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren