1. Heron: Steam Machine krijgt Plus+ ondersteuning

Heron: Steam Machine krijgt Plus+ ondersteuning

Heron: Steam Machine heeft recentelijk een update gekregen. De grootste vernieuwing is de ondersteuning voor het Plus+ gamesnetwerk van NGMOCO:). Door deze toevoeging beschikt Heron: Steam Machine over online leaderboards en vrij te spelen 'Plus+ Awards'. Beide statistieken kun je vergelijken met vrienden die het spel ook hebben. Naast Heron: Steam Machine maken andere iPhonegames zoals Rolando 2, Eliminate en Touch Pets Dogs ook gebruik van Plus+.

In Heron: Steam Machine help je fabrieksarbeider Ron voorkomen dat de stoommachine oververhit raakt. Dit doe je door de buizen zo te draaien dat het begin- en eindpunt met elkaar in verbinding komen te staan. De meter met de corresponderende kleur zal dan teruglopen. Raakt één van de vier meters toch vol, dan is het einde spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Conkert Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Roy Abbink. Op het moment van schrijven ben ik 23 jaar en woonachtig in Leeuwarden. In deze stad studeer ik 'Communication & Multimedia Design' aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Mensen kennen mij mogelijk van InsideGamer (waar ik dezelfde nicknaam heb). Ik werk bij InsideGamer als ontwerper en af en toe schrijf ik ook nog eens een stukje.

Reacties

  • Toch leuk dat ze ook achievements naar de iPhone halen :P

  • Check mij dan op de #2 positie :-D

  • Haha nice RSP :P

  • Ow en check mij dan op 6 :P

  • lol^^

  • haha :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren