1. Let's Play Shoot Many Robots & Rayman 3 HD

Let's Play Shoot Many Robots & Rayman 3 HD

Om jullie niet helemaal lastig te vallen met vervelende video's en teveel gedoe, plaats ik een duo Let's Play online. Het betreft de games Shoot Many Robots en Rayman 3 HD. We hebben naar het advies geluisterd van de eerste video, maar konden helaas weinig doen aan de inhoudelijke beelden (alles was op dezelfde dag opgenomen). Laat horen wat je er van vind! Wij gaan voor de volgende serie onze focus op al jullie kritiek leggen.

Naast een positieve review is het ook leuk om te zien hoe de game wordt gespeeld. Douwe heeft de controller vast en speelt in het bijzijn van Stan deze vermakelijke game. Zie hier een paar fragmenten uit een twee uur durende speelsessie. Veel plezier met kijken!

Alweer de derde aflevering van Let's Play en ook weer de laatste voor deze week. Deze keer hebben we Shoot Many Robots onder de loep genomen. Douwe, Stan en Lukas spelen de game even en laten de hoogtepunten uit hun avontuur zien. Veel plezier met kijken!

Sorry voor het gespam van video's :P We hebben de afgelopen week kneiterhard gewerkt om alles nog voor april af te krijgen (wat overigens niet gelukt is ...). Veel plezier met kijken!

Dit artikel delen

Over de auteur