1. Godgloeiende (*@#&&(*@RROD#*(F#

Godgloeiende (*@#&&(*@RROD#*(F#

Ja jongens, ook ik moet er aan geloven. Het ultieme bewijs dat Microsoft het allemaal niet met opzet doet. Waarom zouden ze zo'n loyaal iemand als ik met opzet een RROD geven? Het is allemaal de schuld van de kinderen die mijn Xbox 360 inelkaar hebben geschroefd. Die hebben iets niet goed gesoldeerd waardoor mijn Xbox het niet meer doet.

In principe valt een RROD wel mee, Microsoft heeft een hele goede service wat dat betreft. UPS komt de console ophalen, en binnen een weekje heb je hem vaak weer terug. Maar het telefoontje dat ik moet plegen naar Microsoft toe, voelt aan alsof ik de begrafenisondernemer bel om een begrafenis te regelen voor een familielid. Ik wil maar niet geloven dat hij dood is, ik heb dan ook nog niet gebeld, moet ik vanmiddag maar doen ofzo.

Als zoiets nou gebeurt op een doordeweekse dag, waarbij ik toch niet hééél veel tijd heb om te gamen, dan valt het nog mee. Dan kan ik wel naar InsideGamer toe gaan om me daar te vermaken. Maar waarom gebeurt dit nou net voor het lange Paasweekend? 4 dagen lang lekker gamen zit er voor mij niet in. Ik denk dat ik maar wat vrienden ga bezoeken om daar te gamen. Thuis gaat het dus niet :(

Deze frustratie moest ik even kwijt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ldawg Ik hou van games