1. Square-Enix registreert Dawn of Souls

Square-Enix registreert Dawn of Souls

Het Japanse Square-Enix heeft een patent aangevraagd voor de naam "Dawn of Souls". De aanvraag van het patent vond plaats op 26 juli jongsleden. Volgens de inschrijving zou Dawn of Souls een videospel kunnen zijn. Momenteel heeft Square-Enix nog geen spel aangekondigd met deze naam, maar wellicht verschaft het bedrijf ons binnenkort meer informatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • oh cool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Gaan ze maar liever eerst FF12 en DQVIII afmaken.

 • Let's hope de remake van FF7 op de cube, ownee ik denk dat dat "Compilation of FF7" is. Maybe de nog naamloze RPG van Square voor de DS?

 • Ik hoop ook echt dat het een remake van FF VII is!!!!!!!!!!

  Zo niet……fuck it dan het is een RPG van Square-Enix dus het zal wel goed zijn! ;)

 • Denk eerder aan een spin off net als final fantasy X-2. dus mischien final fantasy 7-(?) (iemand een leuke titel verzinen graag mischien wel final fantasy 7-extreme of 7-evolution, sorry hoor kan effe niks leuks verzinnen) het verhaal zal wel weer samen hangen met de final fantasy film advant children dus dat denk ik

 • sorry hoor maar ja niet echt met open ogen het bericht gelezen lol geen namen verzinnen dus duh (sorry hoor zit half slaperig achter de pc) dus final fantasy 7- Dawn of Souls. of een final fantasy voor de DS of mischien wel voor de PSP….

 • @mindgame  haHAha, hoogstwaarschijnlijk heb je gelijk maar dat zou wel erg jammer zijn want ze denken dat ze het leuk maken met vernieuwing maar in fact maken ze het gewoon KUT (net als FF X-2)!  Terwijl een remake (net als bv The Twin Snakes) Fucking cool zou zijn!!!


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren