1. Hustle Kings (Vita)

Hustle Kings (Vita)

PS vita memberrecensie-challenge.

Stof die virtuele keuen maar af en leg die glanzende ballen maar op tafel want het is tijd om je vrienden te verslaan in een potje poolen op de Vita.

Ik had veel plezier beleeft toen Hustle Kings uitkwam en dus was het een leuke extra toen bleek dat wie het gekocht had het ook krijgt voor de Vita maar deze is toch lichtjes anders. Het is fijn te zien dat de mensen van VooFoo Studios niet gewoon een schaamteloze port hebben gemaakt maar er toch een beetje moeite hebben in gestoken. Zo heeft het een nieuwe lay-out voor het hoofdmenu die gebruikt maakt van de touch controls. Er zijn nieuwe avatars en andere spullen te koop in de HKC store, alleen spijtig dat er maar één keu te koop is. Buiten dat heeft het ook een nieuwe carrière met nieuwe uitdagers, het is misschien niet de langste carrière maar de laatste niveaus zijn zeer uitdagend want dan heb je geen hulp meer of richtlijnen en je tegenstanders hebben geen medelijden. Ook is er veel variatie tussen de wedstrijden want er zijn veel verschillende speltypes en je kunt je ook nog bezig houden met alle trickshots en bonusspellen.

Op het vak van gameplay zijn ook wat aanpassingen gemaakt want nu kun je poolen door gebruik te maken van de touch controls. Er zijn twee methodes, de één waarbij je de krachtmeter instelt en dan een kleine keu van achter naar voor schiet of waarbij je gewoon de kleine keu naar achter trekt en dit bepaalt dan de kracht. Het speelt zeer soepel en je kunt als je verkiest ook gewoon de knopjes gebruiken.

Als je aan het spelen bent kun je ook luisteren naar de passende muziek, alle oude bekende nummers zitten erin met een paar nieuwe die zeker welkom zijn.

Maar alleen spelen is niet alles, je kunt je goed bezighouden met de verslavende multiplayer, persoonlijk heb ik me het meest geamuseerd met wedstrijdjes met een hoge inzet tegen mijn broer alleen verloor ik wel eens. Het leuke aan de multiplayer is dat je je in game geld als inzet kunt gebruiken en zo veel verdienen of verliezen. Soms heb je wel eens een verbindingsfoutje en dat kan lastig zijn als je aan het winnen bent maar meestal kun je gewoon je match uitspelen zonder problemen.

Conclusie en beoordeling

Hustle Kings is een zeer leuk en ontspannende spel dat veel te bieden heeft als je poolen leuk vind. Het ziet er zeer mooi en speelt lekker ook al laat het hier en daar een steekje vallen maar het is zeker de moeite en je krijgt de ps3 versie gratis als je het op de Vita koopt of omgekeerd.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Mooi
  • Veel speltypes
  • Uitdagend
  • Crossplay met ps3
  • Minpunten
  • Krijtjes kosten echt geld
  • Geen ad-hoc
  • Soms te moeilijk

Dit artikel delen

Over de auteur

J D

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren