1. Nieuwe informatie Conker: Live and Reloaded

Nieuwe informatie Conker: Live and Reloaded

In de nieuwste uitgave van het Official Xbox Magazine heeft Rare enkele interessante uitspraken gedaan over het schietspel Conker: Live and Reloaded. Wij hebben de belangrijkste uitspraken op een rijtje gezet.

Volgens Rare is het bedrijf nog op dezelfde dag van de overname door Microsoft begonnen met het ontwikkelen van Conker: Live and Reloaded. Conker heeft niets van zijn humor ingeleverd, zo drinkt het kwaadaardige beestje nog steeds bier en urineert het op rondlopende mieren.

Inhoudelijk zal de enkelspeleroptie hetzelfde zijn als de Nintendo 64-versie. Wel gaat er een leerproces aan vooraf waar de basisbeginselen van het spel bijgebracht worden. Het spel beschikt over zes verschillende klassen te weten: Long Ranger, Sky Jockey, Grunt, Sneeker, Demolisher en Thermophile.

Het spel zal over de nieuwste opties beschikken op Xbox Live. Zo is het mogelijk om je eigen clan op te richten en andere clans uit te dagen. Nadat het spel in de winkels ligt, zal er veel extra content van Xbox Live te downloaden zijn.

Het volgende project van Rare zal op het volgende platform van Microsoft verschijnen. Wellicht ontwikkelt Rare een titel die tegelijk met het nieuwe platform van Microsoft in de winkels zal liggen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Het is jammer dat ze de zelfde single player erin hebben gedaan als op de nintendo 64.

 • Niet echt iets nieuws eigenlijk. Alleen de XBL3.0 support. Hoewel we dat ook wel mogen verwachten.

 • Mwah, er valt wel wat meer uit te halen volgens mij. Dat van die klassen wist ik nog niet en dat het volgende project van Rare op de Xbx 2 zou zijn ook niet volgens mij.

 • zozozo, Rare is us aardig productief geweest voor de Xbox. Eén middelmatige game en een remake :S

 • " Volgens Rare is het bedrijf nog op dezelfde dag van de overname door Microsoft " Das erg knap! Aangezien de hele game al af was en op de N64 draaide, knap werk ;)

 • conker roelt hard! op xbox ook :D  trailer: It wasnt a war against the machines it was a war against…. THE TEDDYS MOEHAHAAHHAAHAHAHAAHAHAHA

  sorry.

 • Rare had betere toppers op de n64

  Jammer dat ze nog niet zoveel hebben laten zien op de xdoos

 • Het is jammer dat ze niet meer voor nintendo werken

 • Ze hebben zeker alle tijd in de graphics gestoken…

 • Hehehe, dit is nu een van de spellen op de xbox die ik echt zou willen. Conker multiplayer rulez!

 • Dit is na halo toch wel het spel wat ik het liefste wil :) Gewoon supercoole coop battles met voertuigen, lieve teddy'beertjes en eekhoorns, wat moet je nog meer:P?

 • ik kan me nog een boerende en kotsende conker op de n64 herinneren

 • je mot over conker je harses houden als je het nog nooit gespeeld hebt. het is een bepaalde sfeer, bepaalde humor dat je nergens terug ziet. en de replay wordt steeds leuker naarmate je meer vrienden hebt :) en die remake van de N64 is ook super, maakt me niet echt uit dat ze geen nieuwe singleplayer hebben gemaakt, deze game draait vooral om de multiplayer, en daar hebben ze nu heel veel tijd voor, omdat ze geen nieuw singleplayerverhaal hoeven te maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren